Komplet didaktična mizica Cotoons Smoby s funkcijami rožnata in vrtiljak s plešočimi figuricami in melodijami

Opis izdelka

Najti čudovite in hkrati kakovostne igrače za otroke je kdaj pa kdaj resnično zahtevno. Komplet igrač Smoby vam bo olajšal izbiro, saj v sebi skriva kar dve kvalitetni igrači – didaktično mizico Cotoons in vrtiljak Cotoons Merry. Dve igrači v enem setu boste zdaj dobili po izjemno ugodni ceni, s čimer ne boste razveselili le otrok, ampak tudi sebe. Otroci se bodo z igračami odlično zabavali in se hkrati nekaj naučili.

Didaktična miza Cotoons Smoby z različnimi funkcijami, z lučko in zvokom od 12 mesecev rožnata

Didaktična mizica Smoby Cotoons z glasbenimi in svetlobnimi efekti je elektronska mizica, primerna za otroke od 12. meseca starosti. Mizica za igranje je izdelana iz kakovostne in nežne plastike, z varnimi zaobljenimi robovi in mnogo različnimi funkcijami za igre otrok. V desnem kotu mizice je velika barvasta rožica s štirimi barvnimi luknjami, vsaka pa je drugačne oblike za vstavljanje kock.

To je poučna didaktična igrača, otroci se bodo med igro izredno zabavali. Mizico lahko preprosto sestavite – nogice lahko snamete in shranite. Otroški zabavni center deluje na 2 LR44 bateriji. Otroška mizica je prikupne bele in rožnate barvne kombinacije, ki je primerna predvsem za deklice, vendar bo razveselila tudi dečke.

Vrtiljak Cotoons Merry Smoby s plešočimi figuricami in melodijami od 12 mesecev

Otroški vrtiljak Cotoons Merry za najmlajše otroke se po prižigu zavrti in daje čudovite melodije. Vrtiljak za otroke vsebuje tri figurice Cotoons – zeleno žabico Wabap, rumeno-oranžno rožico Tulip in rjavo opico Moki, ki so junaki serije Cotoons znamke Smoby. Otroški plastični vrtiljak s plešočimi figuricami je dimenzij 22*22*10 cm.

Ta unikatna igrača bo takoj pritegnila pozornost vašega malčka, ki se bo z njo zabaval ure in ure. Ljubek otroški vrtiljak modre barve s senčnikom na sredini je dopolnjen s čudovitimi zelenimi barvami. Otroci si s pomočjo te igrače razvijajo svojo fino motoriko in domišljijo.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha