Komplet didaktična mizica Cotoons Smoby s funkcijami modra in rolkar na daljinsko vodenje

Opis izdelka

Najti popolno igračo za otroke je kdaj pa kdaj prav zahtevno. Komplet igrač Smoby v sebi skriva kar dve. Didaktična mizica Cotoons in rolkar na daljinsko upravljanje bosta očarala vse otroke od 12. meseca starosti. Cenovno ugoden komplet igrač bo razveselil tudi starše, ki bodo prihranili. Igrači v setu sta polni barv, otroke bosta prevzeli z mnogimi funkcijami.

Didaktična miza Cotoons Smoby z različnimi funkcijami, z lučko in zvokom od 12 mesecev modra

Didaktična mizica Cotoons z glasbenimi in svetlobnimi efekti je elektronska mizica primerna za otroke od 12. meseca starosti. Mizica za igranje je izdelana iz kakovostne in nežne plastike, z varnimi zaobljenimi robovi in mnogo različnimi funkcijami za igre otrok. V desnem kotu mizice je velika barvasta rožica s štirimi barvnimi luknjami, vsaka pa je drugačne oblike za vstavljanje kock.

To je poučna didaktična igrača, otroci se bodo med igro izredno zabavali. Mizico lahko preprosto sestavite – nogice lahko snamete in shranite. Otroški zabavni center deluje na 2 LR44 bateriji. Otroška mizica je prikupne bele in modre barvne kombinacije, ki je primerna predvsem za dečke, vendar bo razveselila tudi deklice.

Cotoons Wabap Smoby rolkar na daljinsko vodenje dolžina 16 cm od 24 mesecev

Otroška figurica Wabap Cotoons na daljinsko vodenje je namenjena najmlajšim otrokom. Igrača je izdelana v Franciji in je izdelek podjetja Smoby, ki je čudovitega zeleno-oranžnega dizajna iz priljubljene serije igrač Cotoons z brezžičnim daljinskim upravljanjem na baterije, ki se bo lepo podala prav v male otroške rokice. Kolesa so primerna za vse tipe podlag in drugih ravnih površin.

Dimenzije rolkarja merijo 16*9*18 cm, ima pa tudi varne zaobljene robove, ki na otroka delujejo prijetno in zaradi katerih se ne bo poškodoval. Daljinsko upravljan možiček lahko vozi naravnost, ali pa se obrača. Figurica rolkarja je narejena za otroke od 24. meseca starosti.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha