Komplet didaktična miza Activity Table Cotoons Smoby z zvokom in lučko in interaktivni Robot 1,2,3 Smart s senzorjem gibanja in 2 igrama

Opis izdelka

Didaktična mizica Activity Table Cotoons z zvokom in lučko ter interaktivni Robot 1,2,3 Smart z 2 igrama sestavljata izjemni set igrač, ki bodo razveselile dečke in deklice od 12. meseca starosti že na prvi pogled. Set ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo, videti bodo kot nove še leta in leta, med igro z njimi pa otroci razvijajo svoje logično mišljenje, kognitivne spretnosti in sposobnosti. Z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrače francoskega proizvajalca Smoby v sebi združujejo originalen dizajn in najvišjo kakovost.

Didaktična mizica Activity Table Cotoons Smoby z zvokom, lučko in mnogimi funkcijami od 12 mes

Didaktična mizica Activity Table iz priljubljene serije Cotoons je čudovita večfunkcijska didaktična igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti in si hkrati razvijali kognitivne in motorične sposobnosti. Didaktična mizica stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah in je izdelana iz kakovostne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci se bodo razveselili svetlobnih in zvočnih učinkov, hkrati pa pri različnih igrah vadili svoje spretnosti in sposobnosti. Nanje čakajo vrtljivi obročki, katapult, vrtljivo ogledalce, ne manjka pa niti tobogan, po katerem lahko spuščajo žogico.

Del didaktičnega pripomočka so tudi kocke za vstavljanje s potiskom, ki se jih otroci naučijo vstavljati v odprtine. Kocke se po pravilnem metu zbirajo v nogi mizice, tako da se lahko otroci naprej zabavajo. Pri tej igri otroci vadijo svojo fino motoriko in hkrati prepoznavajo posamezne barve in oblike kock. Na mizici je veliko gibljivih delov, s katerimi se bodo vaši najmlajši zabavali ure in ure. Pri igri se razvijata tudi malčkovo logično mišljenje in njegov sluh.

Interaktivni Robot 1,2,3 Smart Smoby igra Skrivalnice in Sledi mi! s senzorjem gibanja od 18 mes

Interaktivni robot 1,2,3 Smart, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja popolno darilo za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Opremljen je s senzorjem za gibanje, otroci pa se bodo z njim igrali na dva načina, ki bosta preizkusila njihove gibalne spretnosti. Robotska igrača se lahko premika zahvaljujoč koleščkom, z zaznavo gibanja pa otrokom daje povratno informacijo s pomočjo glasu. Živa barvna zasnova iz kakovostne in trpežne umetne mase v kombinaciji s svetlobnimi in zvočnimi učinki bo leta in leta zagotovo zabavala tudi več otrok hkrati. Izboljšali si bodo koncentracijo in opažanja, naučili se bodo hitro odzivati. 

Možnosti igre

  • 1,2,3 Pojdi! – robot si na začetku igre oči zakrije s prsti, šteje do tri, otroci pa se mu morajo neopaženo približati in pritisniti tipko na njegovi glavi. Ko neha šteti, odloži roke in otroci morajo obstati. Če se premaknejo, se morajo vrniti na startno črto. Pri tej igri se učijo potrpežljivosti, koncentracije in hitrih odzivov. 
  • Sledi mi! – premični način, med katerem otroci dobivajo ukaze; robotek prikazuje različne gibe, otroci pa jih morajo ponoviti. Lahko se obrača za 360 °, je spreten, hodi naprej, nazaj in se vrti. Hkrati pa daje tudi svetlobne efekte. Otroci bodo pri ponavljanju gibov razmigali celo telo in okrepili mišice na rokah in nogah.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost47*47*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.