Komplet didaktična miza Activity Table Cotoons Smoby z zvokom in lučko in interaktivni Robot TIC Smart s 3 poučnimi igrami

Opis izdelka

Didaktična mizica Activity Table Cotoons z zvokom in lučko ter interaktivni Robot TIC Smart s 3 igrami sestavljata odlično kombinacijo igrač, ki bodo pripomogle k vsestranskemu razvoju dečkov in deklic od 12. meseca starosti. Set ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo, videti bodo kot nove še leta in leta, med igro z njimi pa otroci razvijajo svoje logično mišljenje, kognitivne spretnosti in sposobnosti. Z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrače francoskega proizvajalca Smoby v sebi združujejo originalen dizajn in najvišjo kakovost.

Didaktična mizica Activity Table Cotoons Smoby z zvokom, lučko in mnogimi funkcijami od 12 mes

Didaktična mizica Activity Table iz priljubljene serije Cotoons je čudovita večfunkcijska didaktična igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti in si hkrati razvijali kognitivne in motorične sposobnosti. Didaktična mizica stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah in je izdelana iz kakovostne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci se bodo razveselili svetlobnih in zvočnih učinkov, hkrati pa pri različnih igrah vadili svoje spretnosti in sposobnosti. Nanje čakajo vrtljivi obročki, katapult, vrtljivo ogledalce, ne manjka pa niti tobogan, po katerem lahko spuščajo žogico.

Del didaktičnega pripomočka so tudi kocke za vstavljanje s potiskom, ki se jih otroci naučijo vstavljati v odprtine. Kocke se po pravilnem metu zbirajo v nogi mizice, tako da se lahko otroci naprej zabavajo. Pri tej igri otroci vadijo svojo fino motoriko in hkrati prepoznavajo posamezne barve in oblike kock. Na mizici je veliko gibljivih delov, s katerimi se bodo vaši najmlajši zabavali ure in ure. Pri igri se razvijata tudi malčkovo logično mišljenje in njegov sluh.

Interaktivni Robot TIC Smart Smoby s 3 poučnimi igrami

Interaktivni robot TIC Smart, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska elektronska igrača, s katero se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti. Otroški robot z originalnim francoskim dizajnom v čudoviti barvni kombinaciji ponuja mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij, tako da ga bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Pri igri se razvijajo otrokove kognitivne in motorične spretnosti, lahko pa se zabavajo z na različne načine, s čimer bodo preverili svoje sposobnosti. Inteligentna igrača zahvaljujoč senzorju dotika prepoznava otrokove odzive in daje povratno informacijo, ali je odziv pravilen ali ne. Otroci si na zabaven način vadijo logično mišljenje, koncentracijo in hkrati tudi motorične spretnosti

Možnosti igre:

  • učenje in pravilno sestavljanje del telesa glede na pomen (glava, roke, noge, trebušček) 
  • prepoznavanje in združevanje barv (modra, zelena, oranžna, bela)
  • plesni način (daje različne melodije, premika glavo v ritmu glasbe in spodbuja otroke k plesu)

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost47*47*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.