Otroška elektronska delavnica Black+Decker s 95 dodatki in tovornjak z delovnim kovčkom in orodjem

Opis izdelka

Delavnica Black + Decker in tovornjak z delovnim kovčkom in orodjem, francoskega proizvajalca Smoby je izjemni set igrač po akcijski ceni, ki bo razveselil vse dečke od 3. leta starosti. Delavnica vsebuje mnogo funkcij in dodatkov, ki bodo otroke zabavale ure in ure. Med 95 dodatki boste našli 7 vrst orodja, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov, vrtalnik in avtomobilček za sestavljanje. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. Delovna miza stoji na 4 stabilnih nogah iz kakovostne plastike in ima gladko površino. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS.

K delavnici spada tudi vrhunski tovornjak z delovnim kovčkom, zahvaljujoč kateremu bo na njegovi ploščadi mali mojster lahko kar sam postavil žerjav z dvigalom. Celoten otroški tovornjak se lahko sestavi in razstavi, otroci pa imajo na voljo bogati set 60 dodatkov, med katerimi se nahajajo vijaki, izvijač in ključ ter drugi pripomočki za izgradnjo žerjava. Na nakladalni površini se nahaja prenosni kovček z dodatki, ki se lahko premika zahvaljujoč priročnem ročaju. Tovornjak v čudoviti oranžno-črni barvi bo vašega fantka zabaval ure in ure, njegova dolžina meri 43 cm. Ne vsebuje elektronskih funkcij.

Delavnica in tovornjak z dodatki sestavljata izjemno darilo za dečke, ki se radi igrajo mehanike in konstruktorje. Na prenosnem kovčku za tovornjak se nahaja logotip Black&Decker, ki deluje realistično. Dečki se bodo pri igri avtomehanikov odlično zabavali in prav tko pridobili občutek za odgovornost, učili se bodo delati z različnim orodjem, si razvijali tehnično domišljijo in logično mišljenje. Z igranjem z orodjem si izboljšujejo svojo fino motoriko in splošne gibalne spretnosti. 

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih otroških plastičnih igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male mojstre. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost79*39*103 cm
Skupna višina103 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa49*16*76 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,42 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvaoranžna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.