Komplet čistilni voziček Rowenta Smoby z elektronskim sesalnikom in likalna deska z elektronskim likalnikom Clean

Opis izdelka

Komplet čistilnega vozička s sesalcem Rowenta in likalna deska z likalnikom Clean je odličen komplet igrač za male pomočnike v gospodinjstvu. Te igrače so izdelki iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in varnih igrač z originalnim dizajnom. Čistilni voziček bodo otroci uporabili pri pomoči staršem, lahko se igrajo tudi odrasle. Likalnik je replika realnega aparata, sesalec pa je odlična imitacija Rowenta, zato bo igra domačih pomočnikov izredno realna. Te otroške igrače bodo všeč vsakemu pridnemu otroku.

Otroški čistilni voziček Smoby Rowenta z elektronskim sesalcem in 3 dodatki zelen

Smoby čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Rowenta je primeren za vse male pomočnike, ki doma radi pomagajo. Čistilni voziček je čudovite belo-zelene barve, okrašen z rožicami in sivimi dodatki. Sesalnik Rowenta Artec 2 za otroke deluje na baterije in daje realistične zvoke kot pravi sesalec. Je preprosto obvladljiv in se v kombinaciji z belo-zeleno barvo in okraski rožic popolnoma poda s čistilnim vozičkom. Otroški čistilni voziček in sesalec sta primerna za vse otroke od 3. leta starosti. Zahvaljujoč skupnemu pospravljanju, že od malega privzgajate otrokom smisel za red in čistočo.  

Čistilni voziček za otroke ima dve kolesi in je visok 59 cm. Je trden in stabilen in zahvaljujoč svoji nizki teži in dimenzij 59*41*14 cm, tudi lahko vodljiv. Del otroškega vozička za čiščenje je tudi velika metla za pospravljanje, siva metlica za smeti, ki je obešena na stranskem delu vozička ter prašek za čiščenje, s katerim skupaj ustvarjata popoln čistilni set. Vsak dodatek ima na vozičku svoje mesto. Ima dve kolesi, tipko za prižig in ugasnitev sesalca in tudi snemljivo posodico. Zahvaljujoč njegovi teži ga lahko preprosto vlečete za seboj ali pa ga vodite

Likalna deska Aqua Clean Smoby in elektronski likalnik in 10 dodatov turkizna

Smoby likalna deska za otroke in elektronski likalnik bosta razveselila male domače pomočnike od 3. leta starosti dalje. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih in trpežnih materialov je otroška likalna deska videti izjemno avtentična. V set za likanje spada tudi 9 dodatkov, ki bodo vašemu pomočniku likanje olajšali in naredili še bolj prijetno. Zahvaljujoč elektronskemu likalniku Clean z zvokom bo likanje potekalo kot v realnosti. S skupinim likanjem ustvarjate pri otrocih redoljubne navade in jim prikažete, da je likanje lahko tudi zabavno. 

Dimenzije otroške likalne deske merijo 69*49*23 cm. Otroška likalna deska je izdelana v belo-zeleno-sivi barvni kombinaciji, ki se skupaj lepo usklajuje. Likalna deska za otroke deluje zelo moderno in je videti izredno realno. Deska za otroke je trdne konstrukcije in se preprosto zloži. Površina likalne deske je okrašena z motivom cvetočih dreves, zahvaljujoč čemur bo otrokom likanje še mnogo bolj zabavno in veselo. Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika in prostor za ščipalk.

Likalnik deluje na 2 bateriji tipa AA/LR6, ima gumbe za prižiganje in ugašanje ter daje zvoke pare kot pravi likalnik. Komplet za likanje za otroke je dopolnjen tudi z dvema praktičnima obešalnikoma zelene barve, na katere lahko otroci obesijo zlikano perilo. Poleg tega lahko uporabijo tudi 5 ščipalk v oblik rožic zelene barve, ki imajo svoje mesto na likalni deski. Del opreme za likanje za otroke je tudi razpršilnik. Zahvaljujoč otroški likalni deski z elektronskim likalnikom Clean lahko otroci oblačila likajo prav tako kot njihove mamice. 

Smoby je popularen francoski proizvajalec najlepših otroških plastičnih igrač. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok med igro. Žive in pestre barve igrač Smoby spodbujajo otroško domišljijo. Plastika na igračah, Smoby, je trna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna za otroške roke. Plastika je žametna na dotik. Čistilni set s sesalcem in likalnik z likalno desko prihajata skupaj v cenovno ugodnem in resnično izjemnem kompletu. Kupite ga svojim otrokom, da bi se že od zgodnje starosti naučili ohranjevati red in vam pomagati.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*23*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa59*41*14 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,48 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.