Komplet čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby in miza KidTable z 2 stolčkoma KidChair

Opis izdelka

Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom, miza KidTable in 2 stolčka KidChair sestavljajo izjemni set igrač za vse otroke od 3. leta starosti. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo preizkusili igre čistilcev in se naučili ohranjati red, v veliko veselje pa jim bo tudi priročno otroško pohištvo, ki ga bodo uporabljali pri obiskih prijateljev, pri risanju in slikanju. S tem setom bodo igre vlog še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali jezikovne in komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby z metlo in smetišnico in 9 dodatki

Čistilni voziček za otroke Cleaning Trolley je moderni set igrač za čiščenje, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček v nežni turkizni barvi s črnimi detajli bo navdušil vse otroke. S to realistično igračo boste razveselili male pomočnike, ki radi pomagajo s hišnimi opravili. Čistilni voziček za male pomočnike v gospodinjstvu ponuja set 9 dodatkov: elektronski sesalnik, ki daje pri sesanju prave zvoke, veliko metlo za pometanje, smetišnico, manjšo metlico, brisalec za tla, gobico, vedro za vodo in dve repliki čistilnih sredstev. 

Otroški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Je trden in stabilen. Višina čistilnega vozička je 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*55 cm. Voziček za čiščenje lahko otroci zahvaljujoč 2 koleščkoma premikajo in odvlečejo kamorkoli in imajo tako vse potrebne pripomočke za čiščenje vedno pri sebi. Sesalnik je lepo barvno usklajen s celotnim setom za čiščenje. Ima zaobljene robove in deluje na 3 baterije LR44, ki so del seta.9 dodatkov skupaj z elektronskim sesalnikom in vozičkom skupaj ustvarjajo popoln čistilni set za otroke. Vrhunski čistilni set pripomore k vsestranskemu razvoju otrokovih spretnosti.

Miza za otroke KidTable White Smoby sivo krem z UV filtrom 76*52*45 cm od 18 mes

Miza za otroke KidTable White francoskega proizvajalca Smoby je brezčasno vrtno pohištvo, ki je primerno za dečke in deklice že od 18. meseca starosti. Mizica je sivo krem barvne kombinacije in bo svoje barve ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki preprečuje bledenje barv. Za mizico se bodo udobno usedli kar 4 otroci, ki lahko ob njej uživajo v prigrizkih s svojimi sorojenci in prijateljih na vrtu ali v notranjih prostorih. Otroška mizica se odlično poda k hišicam Smoby in drugemu vrtnemu pohištvu iz kolekcije, med katere spadajo tudi prvorazredni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in klopi KidBench.

Mizica je izdelana iz najkakovostnejše plastike s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki daje igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Mizica je izredno stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri v notranjih in zunanjih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina mizice pa je nežna in žametna na dotik. Višina mizice meri 45 cm, tako da jo bodo dosegli tudi majhni otroci. Skupne mere mizice znašajo 76*52*45 cm, njena teža pa je 3,9 kg. Priročno mizico lahko brez napora premaknete kamor koli jo boste potrebovali, hitro pa se tudi sestavi.

Stolček za otroke KidChair Sage Green Smoby olivno zelen z UV filtrom 50 kg nosilnost višina sedeža 27 cm od 18 mes

Stolček za otroke KidChair Sage, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 18. meseca starosti. Njegove čudovite barve so zaščitene z anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj videz tudi po daljši uporabi. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Stolček se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg, pripomogel pa bo k pravilnim navadam sedenja ob kateri koli dejavnosti. Stolček lahko otroci uporabljajo pri igri, risanju, malicanju, otroških čajankah, piknikih in praznovanjih. Namenjen je notranji in zunanji uporabi ter se ponaša z visoko trpežnostjo, trdnostjo in stabilnostjo tudi v slabih vremenskih pogojih.

Stolček za otroke KidChair Storm Blue Smoby modrosiv z UV filtrom 50 kg nosilnost višina sedeža 27 cm od 18 mes

Stolček za otroke KidChair, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Njegove čudovite barve so zaščitene z anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj videz tudi po daljši uporabi. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Stolček se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg, pripomogel pa bo k pravilnim navadam sedenja ob kateri koli dejavnosti. Stolček lahko otroci uporabljajo pri igri, risanju, malicanju, otroških čajankah, piknikih in praznovanjih. Namenjen je notranji in zunanji uporabi ter se ponaša z visoko trpežnostjo, trdnostjo in stabilnostjo tudi v slabih vremenskih pogojih.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*32*55 cm
Skupna višina55 cm
Dimenzije paketa39*20*60 cm
Skupna dolžina31 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2 kg
OpombaBattery: 3 x LR44/AG13 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.