Komplet čistilni voziček Clean Service in 9 dodatkov in likalna deska z elektronskim likalnikom Tefal

Opis izdelka

Komplet čistilnega vozička Clean Service z elektronskim sesalnikom in likalne deske z elektronskim likalnikom Tefal bo razveselil in zabaval vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo različne poklice. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njihovo pomočjo se približujejo svetu odraslih. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Čistilni voziček Rowenta Aqua Clean Smoby z elektronskim sesalnikom in 3 dodatki

Čistilni voziček Rowenta Aqua Clean z elektronskim sesalnikom je primeren za vse male pomočnike od 3. leta starosti, ki doma radi pomagajo pri pospravljanju. Izdelan je iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Čistilni voziček je čudovite sivo-turkizne barve, ki ima dovolj prostora za shranjevanje. Sesalnik Rowenta Artec 2 za otroke deluje na baterije in po prižigu daje realistične zvoke kot pravi sesalec. Je preprosto obvladljiv in se v kombinaciji s sivo in oranžno barvo popolnoma poda s čistilnim vozičkom. 

Elektronski sesalnik Rowenta Artec 2 za otroke je moderne zasnove, ima nežno zaobljene robove in je iz kakovostnega in trpežnega materiala. Ima dve kolesi, tipko za prižiganje in ugašanje sesalnika.  Del otroškega vozička za čiščenje je tudi velika metla za pometanje, oranžna smetišnica za smeti, ki je obešena na stranskem delu vozička ter prašek za čiščenje, s katerim skupaj ustvarjata popoln čistilni set. Vsak dodatek ima na vozičku svoje mesto.

Likalna deska Aqua Clean Smoby in elektronski likalnik in 10 dodatov turkizna

Likalna deska Aqua Clean z elektronskim likalnikom predstavlja odličen set pripomočkov za likanje za male pomočnike v gospodinjstvu od 3. leta starosti dalje. Likalna deska bo prevzela vsakega otroka že na prvi pogled, saj je videti izredno realistično. Je trdne konstrukcije in se preprosto zloži. Zasnovana je v čudoviti turkizni barvi, ki bo razžarela vsako otroško sobico. Površina likalne deske je okrašena z nežnim motivom barvnih kapljic, zahvaljujoč čemur bo otrokom likanje še mnogo bolj zabavno in veselo. Dimenzije otroške likalne deske merijo 69*23*49 cm, višina likalne deske znaša 49 cm. Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika, ki imitira parno posodo.

Otroška likalna deska je trdna, njena površina pa je prijetna na dotik, s čimer zagotavlja dolgotrajno in prijetno zabavo za vaše otroke. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih in trpežnih materialov je otroška likalna deska videti izjemno avtentična. Med likalno opremo spada tudi električni likalnik, ki je realistična kopija originala, dva oranžna obešalnika za obešanje zlikanega perila in 5 kljukic v obliki rožice. Likalno stojalo in tudi likalnik sta turkizne barve, zato se ena drugemu lepo podata. 

Francosko podjetje Smoby proizvaja kakovostne in varne igrače, ki so izdelane iz čvrste plastike. Igrače Smoby izpolnjujejo najstrožje kriterije, ki jih je izdala Evropska unija za varnost in kakovost igrač, zato ste z nakupom igrač lahko prepričani, da se bo vaš otrok igral z varno igračo. Plastika igrač Smoby je nežna in prijetna ter žametna na dotik.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*23*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa41*59*14 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža1,7 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 not included
Barvatyrkysová
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha