Opis izdelka

Tridelna brivnica in elektronski sušilnik za lase, set za manikuro, kozmetika in puder sestavljajo očarljiv set igrač, s katerim se bodo zabavali otroci od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice bodo lahko z njimi odprli svoj lasten frizerski salon. Pri igrah frizerjev, kozmetikov in brivcev bodo imeli na voljo veliko odličnih dodatkov. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Frizerstvo z elektronskim sušilnikom za lase My Beauty Hair Set Smoby in likalnikom za lase glavnikom ter dodatki za lase

Elektronski sušilnik za lase My Beauty Hair Set francoskega proizvajalca Smoby bo vsem otrokom, predvsem pa deklicam od 3. leta starosti priskrbel veliko zabavnih trenutkov pri igri frizerk. Bogati 10-delni set dodatkov vsebuje elektronski sušilnik, ki sveti in daje zvok, 2 zamenljiva nastavka, krtačo za lase in glavnik, kodralnik, 2 elastiki in 2 sponki za lase. Frizerski set deluje elegantno, proizveden je iz kakovostne in nežne umetne mase z zaobljenimi robovi, zato je varen za otroško igro. Elektronski fen deluje na 2 bateriji tipa AA/LR6 (niso priložene kompletu).

Kozmetična torbica s kozmetiko My Beauty Make Up Set Smoby z maskaro, šminko, senčilom in čopičem in pilico

Kozmetična torbica z dodatki My Beauty, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke, predvsem za deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo vizažistke in kozmetičarke. V elegantni beli kozmetični torbici z zadrgo bodo našle ogromno dodatkov za lepotičenje – spiralo, šminko za ustnice, senčilo za veke, pilico za nohte in kremo za roke. Kozmetični dodatki so replike, delujejo pristno in so maksimalno varni za otroško igro. Zahvaljujoč priročni tekstilni torbici jih lahko deklice pospravijo in vzamejo s seboj na obiske k prijateljicam.

Manikura z elektronsko UV lučko My Beauty Nail Set Smoby s pilico kremo in dvema gel lakoma za nohte

Manikura z elektronsko UV lučko My Beauty Nail Set, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo manikerke. V tem čudovitem 6-delnem setu so elektronska UV lučka, ki sveti in daje zvok, pilica za nohte, krema, 2 gel laka in blazinica za prste. Kozmetični dodatki so le replike, delujejo pristno in so varni za otroško igro. Proizvedeni so iz kakovostne in trpežne umetne mase in nimajo ostrih robov. UV lučka deluje na 3 baterije tipa AA/LR6 (niso priložene kompletu).

Puder za obraz My Beauty Powder Compact Smoby z ogledalcem in lučko ter senčilom za oči

Puder za obraz My Beauty Powder Compact, francoskega proizvajalca Smoby je čudovita igrača za vse otroke, predvsem za deklice od 3. leta starosti, ki se rade lepotičijo. Priročen odpirajoči puder je opremljen z ogledalcem in lučko ter aplikatorjem za nanašanje senčila. Kozmetična igrača ne vsebuje pravega pudra in senčila, sta le repliki. Puder lahko vzamejo s seboj na potovanja, na obiske k prijateljicam in izlete. Izdelan je iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi, zato je varen za otroško igro.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom plastične igrače, ki pripomorejo k vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.