Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in stojnica s sladoledom in jedilnim setom

Opis izdelka

Tridelna brivnica, stojnica s sladoledom in jedilni set sestavljajo odličen set igrač, s katerim se bodo zabavali otroci od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, otroci bodo z njimi odprli frizerski salon in preizkusili delo frizerja in brivca. Igrali se bodo trgovce, si odprli svojo sladoledarno in se naučili streči svojim strankam. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri dele, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Stojnica s sladoledom in vaflji Delight Market Vert Azur Écoiffier z blagajno in 26 dodatki od 18 mes

Stojnica s sladoledom in vaflji Delight Market Vert Azur znamke Écoiffier je čudovita igrača s številnimi detajli, ki je primerna za otroke od 18. meseca starosti. Otroški voziček s sladoledom vsebuje vse, kar otroci potrebujejo za prodajo najslajše in najbolj osvežujoče poletne poslastice. Del sladoledarske stojnice je tudi 26 dodatkov, mednje pa spadajo sladoledi v kornetih, sladoledne lučke, vaflji, priljubljeni makroni, marmelada in krofi. Voziček v čudovitih barvah ima koleščka, tako da ga otroci lahko premikajo po hiši kot pravi prodajalci sladkih dobrot.

Stojnica na kolesih s sladoledom je opremljena tudi s plačilnim terminalom s plačilno kartico in košarico, kamor lahko otroci shranijo svoj nakup. Z igro s stojnico otroci pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Otroci ne rastejo le fizično, ampak se razvijajo tudi mentalno in to ravno zahvaljujoč igračam. Razvijajo se tudi njihova fina motorika in gibalne spretnosti. Je idealen dodatek za vsako otroško sobico, lahko ga združite tudi z otroško kuhinjo Écoiffier. Mere igrače znašajo 45*30*62 cm.

Jedilni set v zaboju Breakfast Box Vert Azur Écoiffier z jedmi 35 delov od 18 mes

Jedilni set v zaboju Breakfast Box Vert Azur francoskega proizvajalca Écoiffier je odličen set posode za otroke od 18. meseca starosti, ki bo popestril igro z otroško kuhinjo. Set posode za kuhinjo sestavlja 35 delov, za 4 osebe. Jedilni set sestavljajo krožniki, kozarci, skodelice, pribor, čajnik, posodica za mleko, sladkornica in skledice s sladkimi kolački. Z jedilnim setom Écoiffier se bodo otroci igrali pripravljati hrano in pogrinjati mizo zase in svoje najbližje. Zahvaljujoč čudovitim barvam in realistični zasnovi, ta igrača za najmlajše spodbuja otroško domišljijo in prav tako ustvarjalnost. Celotni set je shranjen v priročni zaboj, zato se bodo otroci naučili tudi pospravljati za seboj.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.