Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in elektronski simulator vožnje Vesolje z zvokom in lučko

Opis izdelka

Tridelna brivnica in elektronski simulator vožnje Vesolje tvorita kakovosten set igrač, ki je primeren za dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, otroci bodo lahko z njimi odprli svoj lasten frizerski salon in preizkusili delo frizerja in brivca. V veliko veselje pa jim bo tudi vesoljni simulator vožnje z zvokom in lučko, s katerim se bodo počutili kot pravi astronavti. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri dele, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Elektronski simulator vožnje Vesolje Space Driver Smoby z vrtljivim zemljevidom z zvokom in lučko

Elektronski simulator vožnje Space Driver francoskega proizvajalca Smoby je najboljše darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki želijo odkrivati vesolje. Čudoviti črno bel simulator vesoljske ladje je opremljen z nastavljivim ergonomskim sedežem v 3 položajih, mehanskimi pedali in zavoro. Za premagovanje svetlobne hitrosti bodo imeli mali piloti in pilotke na voljo elektronski volan, ki je opremljen s premičnim animiranim zemljevidom vesolja, po katerem bodo varno pluli po neznanih galaksijah.

Volan ponuja otrokom številne svetlobne in zvočne učinke. Pri vsakem startu morajo obrniti gumb, ob vrtenju volana pa se bodo zanesli na svetlobno signalizacijo (levo/desno). Na volanu je indikator hitrosti (2 hitrosti), veliko tipk za različne simulacije in zvočnik, ki daje kar 15 zvokov. Vesoljska ladja je proizvedena iz prvorazredne umetne mase, njena zaobljena oblika in dizajn spominjata na pravo medplanetno ladjo. Otroci se bodo v simulatorju počutili kot pravi vesoljski kapitani, z njo se bodo igrali leta in leta. Mere simulatorja znašajo 85*36*57 cm.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.