Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in simulator vožnje V8 elektronski in 2 avtomobilčka

Opis izdelka

Tridelna brivnica, elektronski simulator vožnje in 2 avtomobilčka bodo razveselili dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, otroci se bodo z njimi igrali frizerje, brivce in šoferje. Na voljo imajo brivnico s številnimi dodatki in odličen simulator vožnje z elektronskimi funkcijami in 2 čudovita barvna avtomobilčka. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Simulator vožnje V8 Driver Smoby elektronski z zvokom in lučko

Simulator vožnje Smoby V8 Driver je odličen elektronski simulator dirke, ki je primeren za otroke od 3. leta starosti. Je iz izredno kakovostne in trdne konstrukcije iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Dečki se bodo na simulatorju vožnje zabavali ure in ure, saj vsebuje številne funkcije. Mednje spadajo: elektronski volan, mehanska pedala, barvni osvetljeni ekran, simulacije hitre vožnje, udarcev, nesreč, vzvratne vožnje in še mnogo drugih zvočnih in svetlobnih efektov. Skupaj daje simulator več kot 10 različnih zvokov. Na armaturni plošči je ekran, ki kaže zemljevid poti dirke. Tam je tudi merilnik hitrosti, tipke za prižiganje luči, hupa in tipka za pospeševanje.

Vožnja z avtomobilom so izpolnjene sanje vsakega malega dečka, ki želi postati pravi dirkač. Deški simulator vožnje je izjemna replika vožnje z avtom, med katero se bodo tekmovalci počutili kot profesionalni šoferji. Dečki se bodo med dirko na simulatorju počutili kot v kabini resničnega dirkalnega avtomobila. Sedež v simulatorju je izredno udoben, ergonomsko oblikovan in ga lahko za najvišje udobje nastavite na 3 različne položaje. Simulator deluje na 3 baterije tipa AA/LR6, ki niso priložene kompletu.

Avtomobilčki 2 vrsti Vroom Planet Cars Smoby v darilni embalaži rdeč in moder od 12 mes

Set avtomobilčkov Vroom Planet je čudoviti set 2 avtomobilčkov z zaobljenimi robovi, s katerimi se bodo igrali predvsem dečki od 12. meseca starosti. Rdeč in moder avtomobilček sta izdelana iz kakovostne in nežne plastike prijetnih barv. S svojo obliko otrokom omogočata lahek oprijem. Otroška avtomobilčka imata vesela obrazka, ki ju otroci poznajo iz priljubljene risanke Cars (Avtomobili). Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika in logično in prostorsko dojemanje. Set prihaja v darilni embalaži in je odlično darilo za otroke za vsako priložnost.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.