Opis izdelka

Tridelna brivnica, restavracija s kuhinjo in hamburgerji sestavljajo originalen set igrač, s katerim se bodo zabavali otroci od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, otroci bodo z njimi odprli frizerski salon in preizkusili delo frizerja in brivca. Igrali se bodo kuharje in trgovce, se naučili voditi svojo lastno restavracijo in streči strankam. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Restavracija s kuhinjo Food Corner Smoby dvostranska s terminalom in aparatom za pijačo 29 dodatki

Restavracija s kuhinjo Food Corner, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke že od 3. leta starosti. Restavracija je izdelana iz trdne in trpežne plastike in se ponaša z brezčasnim dizajnom v kombinaciji sive in bele. Malim kuharjem in gostom omogoča dostop z vseh strani, deli se na restavracijo in kuhinjski del. Sestavlja jo set 29 dodatkov, med katere spadajo hamburger, ki se ga bodo otroci sami naučili sestaviti, ponvica s funkcijo obračanja, pribor, krožnik, kozarčki, steklenički s kečapom in majonezo, pladenj, vilice, lopatka in nož, pomfrit, cvrtnik, palačinka, bralec kartic, plačilna kartica in potrdila o nakupu. 

Kuhinjski del je opremljen s hladilnikom, štedilnikom z vrtljivimi gumbi, koritom s pipo, kavomatom in cvrtnik, v katerem bodo mali kuharski mojstri in mojstrice pripravljali okusen ocvrt krompirček. Pri kuhanju se lahko zanesejo na dovolj prostora za shranjevanje. Nad kavomatom se nahaja replika kalkulatorja, ki služi za računanje cene naročila. Restavracijski del je opremljen z višjim pultom, kjer gosti prevzamejo svoje naročilo, lahko pa si postrežejo tudi pijačo z avtomata, kamor postavijo pripravljeni kozarec.

Pod izdajnim avtomatom je terminal za naročila, s pomočjo katerega si otroci izberejo z dnevne ponudbe jedi in pijače. Pri plačilu se lahko zanesejo na plačilno kartico, ki jo vstavijo v plačilni terminal, z druge strani pa si vzamejo račun. V kosilu lahko uživajo na stranskem delu, na podaljšanem delu kuhinjskega pulta. Neposredno pod njim se nahaja tudi koš za smeti, kamor odvržejo ostanke. Na sprednjem delu restavracije je na spodnjem delu naveden odpiralni čas. Skupne mere restavracije s kuhinjo znašajo 63*39*96 cm, višina delovnega pulta meri 49 cm.

Set hamburgerjev 100% Chef Écoiffier s 25 dodatki od 18 mes

Otroški set s hamburgerji 100% Chef bo razveselil vse dečke in deklice od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo poklice. S tem setom bodo odprli lastno restavracijo z najboljšimi hamburgerji in slaščicami. Otroški set s hamburgerji za otroke sestavlja 25 dodatkov, iz katerih lahko vaši otroci ustvarjajo različne vrste hamburgerjev in drugo okusno hrano. Del seta pa sta dva hamburgerja, ki ju boste le stežka ločili od pravih. Vsebujejo vse, kar bi okusen hamburger moral imeti, to pa je meso, sir, paradižnik, jajce in in zdrava zelena solata.

Otroškim hamburgerčkom lahko vaš mali kuhar doda tudi kečap ali majonezo. K hamburgerjem neločljivo spada tudi krompirček, ki je shranjen v rdečem kartonu, namenjenem za pomfrit. Otroški set s hamburgerji vsebuje tudi rdeče kozarčke z belo slamico, v katerih lahko vaš malček servira pijačo po željah kupcev. Del seta sta tudi dve tortici, ena z jagodo in druga s češnjo, ki služita kot posladek po okusnem in polnem kosilu. Celotni meni lahko otroci preprosto položijo na pladenj in ga postrežejo vsem navdušencem hamburgerjev.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.