Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in poganjalec štirikolesnik Quad s hupo

Opis izdelka

Tridelna brivnica in poganjalec štirikolesnik Quad predstavljata odličen set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, dečki in deklice se bodo z brivnico z bogato opremo in pripomočki igrali frizerje in brivce. Igrali se bodo šoferje, se naučili voziti poganjalec v obliki štirikolesnika s funkcionalno hupo. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Poganjalec štirikolesnik Quad BIG s hupo črn

Poganjalec štirikolesnik Quad nemškega proizvajalca BIG bo navdušil vse otroke od 3. leta starosti s čudovitim terenskim dizajnom. Volan poganjalca določa smer vožnje, opremljen pa je tudi s funkcionalno hupo. Barve na poganjalcu so zaščitene z UV filtrom, zahvaljujoč katerem bodo ohranile svoj videz tudi po več letih uporabe. Črno zeleni poganjalček je odličen pripomoček za motorični in gibalni razvoj vašega otroka. Volan poganjalca se v strani obrača za 30 stopinj. Robustna kolesa imajo odličen oprijem in niso glasna, kar zvišuje udobje v vožnji.

Sedež poganjalca je ergonomsko oblikovan in je prilagojen tudi v primeru, da imajo otroci pokrčene noge, da se lahko poganjajo podobno kot na skiroju. Za avtomobilček lahko namestijo tudi prikolico znamke BIG. Na sprednjem delu poganjalca je zanka, kamor lahko priklopite vrv za vlečenje. Pod volanom je skrivni predalček, kamor lahko otroci shranijo sladkarije, hkrati pa bo služil kot držalo za dodatke k poganjalcem BIG. Uporabljene, zdravju neškodljive materiale je mogoče reciklirati, tako da ne škodujejo življenjskemu okolju. Vsi robovi otroškega poganjalca so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom plastične igrače, ki pripomorejo k vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.