Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in elektronska kuhinja s tekočo vodo in živila s posodo

Opis izdelka

Tridelna brivnica in elektronska kuhinja, živila in posodice sestavljajo čudoviti set igrač za otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, otroci bodo z njimi odprli frizerski salon in preizkusili delo frizerja in brivca. Igrali se bodo kuharske mojstre, se naučili kuhati v kuhinji s tekočo vodo in ugotovili, kako pravilno uporabljati kuhinjske pripomočke. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Ttridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri dele, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Kuhinja z restavracijo elektronska Burger Chef Corner Smoby s tekočo vodo in funkcionalnimi aparati ter živili 70 dodatkov 101 cm višina/51 cm pult

Francoski oblikovalci Smoby prinašajo spretnim kuharjem in kuharicam brezčasno restavracijo Burger Chef Corner, ki lahko raste z otroci od 3. pa vse do njihovega 8. leta! Brezčasni dizajn bo navdušil vse otroke, ki se lahko veselijo odličnih elektronskih funkcij, tekoče vode in bogatega seta dodatkov. Restavracija se prilagodi otrokovi starosti in njegovim potrebam – s podstavki z višino 8 cm lahko na preprost način povišate osnovno raven delovnega pulta z 51 cm na 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti.  Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in deluje po sistemu neprekinjenega kroga, tako da steče v pomivalno korito in nato nazaj v zbiralnik.

Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko z vrtljivimi gumbi z mehanskim zvokom cric-cric, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo s pristnim zvokom kuhanja, razveselili pa se bodo tudi knjige receptov s sličicami, nameščeno pod kavnim avtomatom. Za odpiranje restavracije bo otrokom služil listek z napisom Open/Closed, obesili pa bodo tudi tablo z dnevnim menijem, da bi privabili stranke. Po kosilu lahko gosti plačajo s kartico ali v gotovini, blagajnik pa ima na voljo tudi elektronsko blagajno s funkcionalnim kalkulatorjem z LCD ekranom in pos terminal. Trgovci se bodo naučili delati z bankovci in kovanci različne vrednosti, na voljo pa bodo imeli tudi repliko pametnega telefona.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 70 dodatkov, med katerimi bodo mali kuharji našli tudi toplotno občutljive testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumene kot bi bile prave. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, hamburger z dodatki, solnica, poprnica, ki med tresenjem dajta zvok cric-cric, lonec s pokrovko, solata, pomfrit, pica z dodatki, nož za rezanje, zajemalka, deska za rezanje in večje vilice. 

Živila s posodo za kuhinjice 100% Chef Écoiffier s hrano sadjem in zelenjavo 100 delni set od 18 mes

Živila s posodo za kuhinjice 100% Chef, francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo odlično darilo za otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo kuharje. V bogatem 100-delnem setu dodatkov bodo otroci našli lonce za kuhanje, ponvico, hrenovke, ribice, piščanca za peko, krožničke, pribor, skodelice, zajemalke, različne vrste sadja in zelenjave, kolačke, kuhinjsko posodo in še številne druge kuhinjske pripomočke, ki bodo izpolnili vse zahteve zahtevnih kuharskih mojstrov. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.