Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in elektronska kuhinja s čarobnimi mehurčki in set za zajtrk

Opis izdelka

Tridelna brivnica, elektronska kuhinja z brbotajočim loncem in set za zajtrk predstavljajo originalen set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, otroci bodo z njimi odprli frizerski salon in preizkusili delo frizerja in brivca. Igrali se bodo kuharske mojstre, se naučili voditi svojo lastno kuhinjo in uporabljati kuhinjske dodatke. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri dele, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Elektronska kuhinja z mehurčki v loncu Tefal Studio XL Bubble 360° Smoby s funkcionalnimi aparati in živili 34 dodatkov 100 cm višina/51 cm pult

Elektronska kuhinja z brbotajočo vodo v loncu Tefal Studio XL Bubble, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo kuharske mojstre. Stilski francoski dizajn v pastelni sivi barvi bo navdušil dečke in deklice. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom. Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami, avtomatom za gaziranje pijač, napo s kaveljci za kuhinjske pripomočke, koritom in štedilnikom. 

Kuharji se pri kuhanju lahko zanesejo na set 34 dodatkov, med katerimi se nahajajo čarobni lonec z brbotajočo vodo, ponev, kuhinjski pribor, škatlice, nadomestne kapsule, kozarčki, poprnica, solnica, skodelice, žličke, vilice, krožnički, ribica in steak. Odličen dodatek pa so tudi testenine, ki spremenijo barvo ob spremembi temperature. Stabilna kuhinja v obliki črke L stoji na trdnih nogah, njene mere znašajo 85*62*100 cm, kjer je skupna višina 100 cm, delovni pult pa je na višini 51 cm. Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu.

Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast Set Smoby s kavomatom in skodelicami ter žličkami

Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Dečki in deklice si lahko za zajtrk skuhajo lastno kavo in popečejo toaste s pomočjo plastičnih aparatov, ki so replike pravih aparatov Tefal. 2 toasta bosta s toasterja po nekaj sekundah sama skočila ven. Vaši najmlajši se bodo naučili pripraviti kavo v kavomatu s snemljivo posodo za vodo in kavnim filtrom – vodo nalijejo v posodo, pritisnejo tipko in opazujejo, kako voda steka v lonček. Del seta sta tudi 2 skodelici in 2 žlički modernega dizajna.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.