Komplet tridelna brivnica trikrilna Barber Cut&Barber Shop Smoby in elektronska kuhinja s tekočo vodo

Opis izdelka

Tridelna brivnica in elektronska kuhinja Tefal Evolutive sestavljata odličen set igrač, s katerim se bodo zabavali vsi dečki in deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, otroci bodo lahko z njimi odprli svoj lasten frizerski salon in preizkusili delo frizerja in brivca. Odlično se bodo zabavali tudi pri igri kuharskih mojstrov, saj je kuhinja opremljena s tekočo vodo in čarobnim loncem. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri dele, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Elektronska kuhinja z nastavljivo višino Tefal Evolutive Kitchen Smoby z mehurčki in funkcionalnimi aparati 40 dodatkov 101 cm višina/51 cm pult

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive, francoskega proizvajalca Smoby lahko raste skupaj z otrokom od njegovega 3. do 8. leta. Zasnovana je v originalnem francoskem stilu v elegantni sivi barvi in je popolnoma prilagojena potrebam spretnih kuharjev in kuharic. Otroci se bodo zabavali z mnogimi dodatki in aktivnostmi, kjer bodo za največje veselje poskrbeli tekoča voda, čarobni lonec z mehurčki in okrogel jedilni kotiček, ob katerem se lahko malčki okusno najedo.

Otroci se bodo s kuhinjico igrali leta in leta – s priloženimi podstavki z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Osnovna višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in je rešena s sistemom neprekinjenega kroga, tako da teče v pomivalno korito in steče nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi s knjigo receptov s sličicami, nameščeno neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 40 dodatkov, kjer bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumene kot da bi bile prave. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, škatlica s testeninami, mleko, solnica, poprnica, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.