Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in kozmetični kovček 3v1 in brivski pas elektronski

Opis izdelka

Tridelna brivnica in kozmetični kovček s pasom za brivce sestavljajo moderni set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, dečki in deklice se bodo z brivnico z bogato opremo in pripomočki igrali frizerje in kozmetike. Na voljo imajo brivnico z bogato opremo, prenosljiv kovček in odličen pas za brivce z elektronskim sušilnikom za lase. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3in1 Smoby frizerstvo in kozmetika z manikiro s 13 dodatki

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo frizerke, vizažistke in manikerke. Kozmetični kovček v nežni modro rožnati barvi z napisom My Beauty Vanity v sebi skriva set 13 kozmetičnih dodatkov. Odprt kovček ponuja igralno površino z 2 premičnima stranskima predalčkoma, na katere si lahko pripravi potrebne kozmetične dodatke. Kozmetičen kovček z vzorcem rožic bo deklice zabaval leta in leta, razpolaga pa tudi z veliko prostora za shranjevanje, hkrati pa je opremljen tudi s priročnim ročajem.

Pri igri frizerjev, manikerjev in vizažistov se bodo otroci zanesli na ogledalo, v kateri bodo lahko preverili svoj videz po vsakem lepotičenju. Proizveden je iz kakovostnega materiala, varnega za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 šminki, paleto senčil, maskaro, čopič, glavnik, okrasni trak, prstan in kozmetične stekleničke. Kovček vsebuje skriven odpirajoč predal in zahvaljujoč dvema praktičnima zaklepoma bodo zmeraj prepričani, da dodatki iz kovčka med prenašanjem ne bodo padli ven.

Pas za brivce elektronski Barber&Cut Ceinture Smoby s škarjicami britvico strižnikom sušilnikom in čopičem za britje ter 10 dodatki

Pas za brivce Barber&Cut Ceinture, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Pas za brivce v temnem luksuznem dizajnu s zapenjanjem na zaponke je odlično darilo za vse bodoče brivce. Pas z nastavljivo dolžino vsebuje 9 dodatkov, ki bodo otrokom priskrbeli pristna doživetja pri striženju in britju svoji strank. Pri svojem delu se bodo lahko zanesli na škarjice, britvico, ogledalce, peno za britje, glavnik, čopič za britje, tekoče milo, mehanski brivnik s tremi nastavljivimi dolžinami striženja in elektronski sušilnik, ki daje realistične zvoke in ob delovanju tudi sveti.  Elektronski sušilnik deluje na 2 bateriji tipa LR03, ki nista priloženi kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom plastične igrače, ki pripomorejo k vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo navdušili tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.