Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in kavarna z espresso kavomatom in čistilni set

Opis izdelka

Tridelna brivnica, kavarna z espresso kavomatom in čistilni set so odlična izbira za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vloge. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, otroci bodo z njimi odprli frizerski salon in preizkusili delo frizerja in brivca. Odlično se bodo zabavali pri igrah natakarjev s kavarno s kavomatom, ki jim ponuja številne zabavne dodatke. Igre poklicev bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Kavarna z Espresso kavnim avtomatom Coffee House Smoby z elektronsko blagajno, čitalcem kod in 57 dodatki

Otroška kavarna Coffee House francoskega proizvajalca Smoby je najnovejša igrača, ki je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Kavarnica za otroke je replika prave kavarne in ponuja mnogo možnosti za igro. Vgrajena elektronska blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, espresso kavni avtomat z različnimi polnili pa bo male kofetkarje razveselil z okusno kavico. Spretni natakarji bodo zahvaljujoč kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali, kakšen znesek morajo prejeti. Ceno nakupa lahko kupec preveri na računu.

Nakup lahko kupci opravijo tudi s pomočjo plačilne kartice. Kavarnica za otroke je opremljena z mikrofonom in bralcem kreditnih kartic. Izdelke lahko tudi skenirajo s pomočjo bralca kod, ki daje značilne zvoke in sveti. Otroška kavarna ponuja otrokom skupaj kar 57 odličnih dodatkov, med katerimi se nahajajo različne škatlice s kosmiči, kolački, piškotki, mleko, piškotki marshmallow in sok. Izbirajo pa lahko tudi med različnimi vrstami sadja, pekarskimi izdelki in kolačkov, na voljo pa imajo tudi pladenj, krožničke, pribor in kozarčke. Višina kavarne znaša 90 cm, skupne mere igrače pa so: 70*60*90 cm. 

Set za čiščenje Cleaning Set Smoby z metlo smetišnico in manjšo metlico

Čistilni set za otroke Cleaning Set, francoskega proizvajalca Smoby je odličen set pripomočkov za gospodinjstva, ki bodo razveselila vse redoljubne otroke od 3. leta starosti. Del seta je večja metla s plastičnim ročajem in manjša metlica s smetišnico. Čistilni set v modro beli barvi je proizveden iz kakovostne plastike, ki je žametno nežna na dotik. Zahvaljujoč temu setu se bodo vaši najmlajši učili odgovornosti in redoljubja ter se naučili pomagati staršem pri domačih opravilih. Pridobili bodo dobre navade že od zgodnje starosti in se približevali svetu odraslih. Dolžina metle znaša 54 cm.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.