Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in delovna miza trikrilna Mega Center z avtomobilčkom za sestavljanje

Opis izdelka

Tridelna brivnica in delovna miza Mega Center predstavljata izjemen set igrač za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, dečki in deklice se bodo z brivnico z bogato opremo in pripomočki igrali frizerje in domače mojstre. Na voljo bodo imeli brivnico z bogato opremo in delovno mizo u različnimi pripomočki za igro. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko, tehnično in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center Smoby mehanika vodovod in mizarstvo 100 dodatkov višina 103 cm

Delovna miza trikrilna Black&Decker Mega Center francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo tehnične poklice. Pri delu vodovodarjev, mehanikov in mizarjev se lahko zanesejo na bogati set 100 dodatkov, med katerimi so mehanski vrtalnik z 2 nastavkoma, klešče, žaga, izvijač, montažni ključi, kladivo, pleskarski valjar, primež, vijaki, matice, žeblji, vodovodne cevi in poličke za manjše predmete ter različni delčki za montažo. Delovna miza s 3 igralnimi površinami je opremljena s koleščki za preprostejšo uporabo in odpirajočimi stranskimi krili, s katerimi lahko delavnico v nekaj sekundah razprete in zaprete.

Sprednji del je namenjen strojniškim opravilom, otroci se učijo delati s primežem, zabijati žeblje, meriti z ravnilom in sestaviti avtomobilček po navodilih. S tem si odlično razvijajo svojo fino motoriko, spoznavajo novo orodje in njihovo pravilno uporabo. Zadnja stena je opremljena s sistemom za obešanje delovnega orodja in površino za odlaganje majhnih delčkov, zato bodo imeli vse potrebne dodatke vedno pri roki. Male mojstre bo razveselila tudi priročna tabla, na katero lahko rišejo s kredo in si zapisujejo opombe, prav tako pa jim bodo prav prišle poličke pod delovno površino.

Vodovodni in pleskarski del je sestavljen iz umivalnika, pleskarskega valjčka, dozirnika za milo za roke in stene z montažnimi odprtinami, na katere otroci napeljujejo cevi, pri čemer so jim v pomoč tudi slikovna navodila. Skozi sestavljene cevi bodo potem spustili žogico in opazovali, ali je prišla na želeno mesto. Pri gradnji cevovoda bodo otroci preizkušali različne načine montaže in si tako razvijali svoj občutek za prostor in tehnično predstavnost.

Mizarski del je namenjen vsem otrokom, ki se želijo naučiti delati z lesom. Mali mizarji in tesarji se bodo razveselili namizne krožne žage, s katero se bodo s pomočjo premičnega mehanizma naučili rezati lesene delčke. Krožna žaga je videti izjemno pristno, otroci pa se bodo ob delu zabavali tudi z ročno žago, ki jo lahko obesijo na stranski del mize. Del mizarstva je tudi mala polička za manjše predmete, ki jo lahko mali mizarji po delu tudi pospravijo. Mere delavnice znašajo 56*34*103 cm. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali vloge odraslih. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom plastične igrače, ki pripomorejo k vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo navdušili tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.