Komplet tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop Smoby in elektronska delavnica s tovornjakom in delovnim kovčkom

Opis izdelka

Tridelna brivnica, delavnica, tovornjak in kovček skupaj tvorijo originalen set igrač za dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo podajo, dečki in deklice se bodo z brivnico lahko igrali frizerje in brivce. V veliko veselje pa jim bodo tudi delavnica, tovornjak in kovčkom, s pomočjo katerih bodo spoznali, kako uporabljati posamezno delovno orodje. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko, prostorsko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti.

Brivnica tridelna Barber Cut&Barber Shop Smoby nega za lase in brke, umivalnik s šamponom in prodajalni pult z 19 dodatki

Tridelna brivnica Barber Cut&Barber Shop ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti odličen igralni kompleks, ki jim bo omogočil igro profesionalnih brivcev. Brivnica vsebuje tri krila, ki se sestavijo v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 19 brivskih dodatkov. Brivski salon v črni barvi deluje luksuzno, zahvaljujoč čemur bo otroke navdušil na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali ure in ure. 

Za igro brivcev imajo otroci na voljo tabure v imitaciji usnja, na katere posedejo svoje stranke in nastavljivo ogledalo iz prvovrstnega materiala, ki ga lahko s podstavka preprosto snamete. Za nego las in brade bodo uporabili mehanski strižnik s tremi stopnjami nastavitve dolžine, škarjice, britev, čopič za peno in druge kozmetične dodatke in pripravke, kot sta pena za britje in šampon. Brivnica je opremljena s veliko površin, kamor bodo mali brivci na me delom odložili svoje pripomočke. Preizkusili bodo različne načine striženja las, izbrali najboljšo frizuro in svojim strankam uredili tudi brado.

Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko brivci svojim strankam skrbno umijejo tudi lase in poskrbijo, da bi od njih odšli čisti in urejeni. Sprednji del salona je namenjen plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v brivnici. Brivski dodatki, ki so na voljo za prodajo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s kovanci ali plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Brivnica je opremljena tudi z blagajno s premičnim predalčkom. Barber Shop je dimenzij 69*48*92 cm.

Delavnica Black+Decker Smoby elektronska z vrtalnikom, zložljivim avtomobilčkom in 95 dodatki

Delavnica Black+Decker, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna elektronska igrača, primerna za dečke od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo funkcij in dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med 95 dodatki najdete 7 vrst orodja, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov, vrtalnik in avtomobilček za sestavljanje. Elektronski vrtalnik bo deloval po pritisku na gumb, daje pa tudi druge delovne zvoke. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. 

Delovna miza stoji na 4 stabilnih nogah iz kakovostne plastike in ima gladko površino. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS. Deluje na 1 CR2032 baterijo, ki je priložena kompletu. Z igranjem z otroško delavnico si otroci razvijajo fino motoriko in svoje gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega mišljenja in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost.

Tovornjak z delovnim orodjem Black&Decker Truck Smoby in 60 dodatkov z orodjem

Tovornjak z delovnim orodjem, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za dečke od 3. leta starosti. Originalni motiv Black&Decker bo zagotovo razveselil vsakega malega mojstra, ki si bo na ploščadi lahko sam sestavil žerjav z manjšo ploščadjo. Celoten otroški tovornjak se lahko sestavi in razstavi, otroci pa imajo na voljo bogati set 60 dodatkov, med katerimi se nahajajo vijaki, izvijač in ključ ter drugi pripomočki za izgradnjo žerjava. Na nakladalni površini se nahaja prenosni kovček z dodatki, ki se lahko premika zahvaljujoč priročnem ročaju. Tovornjak v čudoviti oranžno-črni barvi bo vašega fantka zabaval ure in ure.

Otroški tovornjak z nakladalno ploščadjo je izjemno darilo za dečke, ki se radi igrajo mehanike in konstruktorje. Na prenosnem kovčku se nahaja logotip Black&Decker, tovornjak pa je videti realistično. Dečki se bodo pri igri avtomehanikov odlično zabavali in prav tko pridobili občutek za odgovornost, učili se bodo delati z različnim orodjem, si razvijali tehnično domišljijo in logično mišljenje. Z igranjem z orodjem si izboljšujejo svojo fino motoriko in splošne gibalne spretnosti. Tovornjak za otroke je dolžine 43 cm, njegove mere znašajo 43*14*18 cm. Ne vsebuje elektronskih funkcij.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom plastične igrače, ki pripomorejo k vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo navdušili tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*48*92 cm
Skupna višina92 cm
Dimenzije paketa55*26*69 cm
Skupna dolžina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,8 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.