Komplet fleksibilna avtosteza Flextrem Discovery Set Smoby s 612 cm podaljšano stezo 2 kretnici 2 fiksaciji in 4 elektronski avtomobilčki

Opis izdelka

Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery Set s 612 cm podaljšano stezo, 2 kretnicama, 2 fiksacijama in 4 elektronskimi avtomobilčki, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja najboljše darilo za vse ustvarjalne otroke od 4. leta starosti. Ta brezčasni set igrač ponujamo po ugodni ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Otroci od 4. leta starosti se lahko veselijo avtosteze s 4 elektronskimi avtomobilčki z lučmi, zamenljivimi karoserijami in kakovostnimi delčki za podaljšanje avtosteze, med katerimi so tudi kretnice in fiksacije za namestitev steze. Igrali se bodo konstrukterje in se zabavali ob sestavljanju avtosteze po lastnih željah! 

Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery Set Smoby 184 delov steze in 440 cm dolžine z elektronskim avtomobilčkom z lučko

Priskrbite svojim otrokom razburljivo doživetje s fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby, s katero bodo odkrili nov svet iger! Dečki in deklice od 4. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtosteze s skupno dolžino kar 440 cm, kjer imajo na voljo 184 barvitih delčkov, ki se sestavijo brez kakršnega koli orodja. Inovativni koncept pomaga malim konstruktorjem odkrivati odkrivati nove načine gradbe avtosteze, medtem ko jih bodo oblikovali v različne oblike, spirale, klance in spuste. Ustvarjalni otroci se bodo avtostezo hitro naučili sestavljati tudi čez ovire v otroški sobici – posamezni sestavni delčki so opremljeni z odprtinami, ki olajšajo njihovo namestitev na predmete v okolici in pohištvo. 

Ko bo dirkalni krog sklenjen se bodo otroci na polno zabavali z rdečim elektronskim avtomobilčkom z zamenljivo karoserijo, ki se lahko vozi tudi obrnjen z glavo navzdol in se ne prevrne. Avtomobilček začne delovati s prižigom na stikalno na zadnjem delu in začel se bo premikati in svetiti s sprednjimi in zadnjimi žarometi, tako da se bodo otroci lahko izjemno zabavali tudi med temnimi zimskimi večeri. Avtosteza raste skupaj z otroci – v naši ponudbi boste našli tudi dodatne elemente, s katerimi bodo otroci lahko stezo poljubno podaljšali. Za igro več otrok lahko dokupite tudi še en avtomobilček iz serije FleXtrem z zamenljivimi karoserijami.

Dodatni deli za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Set Smoby 72 delčkov za 172 cm dolžine

Izkoristite odlično priložnost in presenetite svoje otroke z dodatnimi delčki za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby. S setom 72 barvnih delčkov bodo vaši otroci lahko osnovno stezo podaljšali za kar 172 cm. Zahvaljujoč temu bodo pri ustvarjanju nove, bolj zahtevne igre za še bolj razburljivo vožnjo lahko vključili svojo ustvarjalnost. Set sestavlja 18 rdečih, 18 modrih in 18 rumenih gradbenih delčkov, ki so izdelani iz kakovostne in trpežne umetne mase, prijetne na dotik. Med seboj jih preprosto sestavite, saj je vsak izmed njih opremljen z odprtino za lažje nameščanje različnih ovir. 

Pri sestavljanju avtosteze se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri gradnji adrenalinske avtosteze. Igra dirkačev in konstruktorjev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se hkrati učijo zanašati sami nase ob gradnji steze za svoje avtomobilčke.

Dodatni del fiksacija za avtostezo FleXtrem Discovery Fixing Set Smoby 5 delov za ustvarjanje kreacij od 4 leta 

V tem setu prejmete kar 10 delov fiksacije za avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby, s katerimi bodo otroci še bolje uporabili svojo domišljijo pri ustvarjanju atraktivnejše in bolj zapletene avtosteze. Fiksacija je primerna in lahka za otrokovo uporabo, prilagojena je majhnim otroškim rokicam. Proizvedena je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je nežna na dotik in se preprosto pripenja na različne ovire, s tem pa malim tehnikom omogoča ustvarjati nove oblike pri sestavljanju steze. 

Dodatni del kretnica za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Multi-Circuits Set Smoby 12 delov za ustvarjanje križišč

Presenetite svoje male tehnike s kakovostnimi dodatnimi deli kretnicami, ki so popolna razširitev za avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby. V tem setu boste prejeli kar 12-delni set, zahvaljujoč kateremu bodo vaši najmlajši kretnico lahko pripeli na stezo in spreminjali smer vožnje dirkalnih avtomobilčkov kot na pravem križišču. Načrtovali bodo najboljše mesto za namestitev kretnice in tako na polno razvijali svojo domišljijo in tehnično predstavnost pri sestavljanju še bolj zapletene avtosteze. Kretnica je primerna in lahka za otrokovo uporabo, prilagojena je majhnim otroškim rokicam. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase ki je prijetna na dotik in se preprosto pripenja na stezo. 

Dodatni avtomobilček za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Set Smoby s tremi zamenljivimi karoserijami modra rumena ali zelena

Presenetite svoje otroke z elektronskim avtomobilčkom, ki je odličen dodatek za avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby. Lahko se premika po stezi tudi navzdol s sprednjim delom, pri vožnji sveti s sprednjimi in zadnjimi lučmi, tako da se lahko otroci z njim zabavajo tudi v temi. V tem setu prejmete kar 3 avtomobilčke v čudovitih barvah. Delujejo na 3 baterije tipa AAA, ki so priložene kompletu. Kakovostni avtomobilček je proizveden iz nežne in hkrati trpežne plastike, tako da bo otrokom prinašal veselje še leta in leta, ob tem pa bodo karoserijo lahko menjali z avtomobilčki iz iste serije.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina612 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.