Komplet fleksibilna avtosteza Flextrem Discovery Set Smoby z dvojno podaljšano stezo 784 cm in elektronskim avtomobilčkom

Opis izdelka

Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery Set s 784 cm podaljšano stezo in avtomobilčkom, francoskega proizvajalca Smoby je izjemni set igrač, s katerim se bodo zabavali otroci od 4. leta starosti. Ta ustvarjalni set igrač ponujamo po akcijski ceni, ki bo razveselil tudi starše, saj bodo ob nakupu prihranili. Fleksibilna avtosteza z elektronskim avtomobilčkom je opremljena z dodatnimi delčki, zahvaljujoč katerim bodo otroci lahko ustvarili še posebno dolgo adrenalinsko stezo! Preizkusili bodo svoje spretnosti sestavljanja, sestavljali prožno avtostezo v različnih oblikah, ob tem pa bodo uporabili različne ovire v otroški sobici in se potopili v ustvarjanje.

Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery Set Smoby 184 delov steze in 440 cm dolžine z elektronskim avtomobilčkom

Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom prinesla nove ustvarjalne možnosti! Dečki in deklice od 4. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtosteze s skupno dolžino kar 440 cm, kjer imajo na voljo 184 barvitih delčkov, ki se sestavijo brez kakršnega koli orodja. Inovativni koncept pomaga malim konstruktorjem odkrivati odkrivati nove načine zgradbe avtosteze, medtem ko jih bodo oblikovali v različne oblike, spirale, klance in spuste. Ustvarjalni otroci se bodo avtostezo hitro naučili sestavljati tudi čez ovire v otroški sobici – posamezni sestavni delčki so opremljeni z odprtinami, ki olajšajo njihovo namestitev na predmete v okolici in pohištvo. 

Ko bo dirkalni krog sklenjen se bodo otroci na polno zabavali z rdečim elektronskim avtomobilčkom z zamenljivo karoserijo, ki se lahko vozi tudi obrnjen z glavo navzdol in se ne prevrne. Avtomobilček začne delovati s prižigom na stikalno na zadnjem delu in začel se bo premikati in svetiti s sprednjimi in zadnjimi žarometi, tako da se bodo otroci lahko izjemno zabavali tudi med temnimi zimskimi večeri. Avtosteza raste skupaj z otroci – v naši ponudbi boste našli tudi dodatne elemente, s katerimi bodo otroci lahko stezo poljubno podaljšali. Za igro več otrok lahko dokupite tudi še en avtomobilček iz serije FleXtrem z zamenljivimi karoserijami.

Dodatni deli za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Set Smoby 72 delčkov za 172 cm dolžine od 4 leta

Odlični dodatni delčki za fleksibilno avtostezo FleXtrem bodo otrokom priskrbeli še več veselja pri gradnji avtosteze! V tem setu vas čaka kar dvojni set dodatnih delčkov, zahvaljujoč katerim bodo otroci imeli na voljo 144 barvnih delčkov za podaljšanje osnovne avtosteze za 344 cm. Zahvaljujoč temu bodo pri ustvarjanju nove, bolj zahtevne igre za še bolj razburljivo vožnjo lahko vključili svojo ustvarjalnost. Set sestavlja 36 rdečih, 36 modrih in 36 rumenih gradbenih delčkov, ki so izdelani iz kakovostne in trpežne umetne mase, prijetne na dotik. Med seboj jih preprosto sestavite, saj je vsak izmed njih opremljen z odprtino za lažje nameščanje različnih ovir. 

Pri sestavljanju avtosteze se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri gradnji adrenalinske avtosteze. Igra dirkačev in konstruktorjev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se hkrati učijo zanašati sami nase ob gradnji steze za svoje avtomobilčke.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina784 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.