Komplet skakalna avtosteza Mega Jump Vroom Planet Smoby z avtomobilčki in bager BIG

Opis izdelka

Najljubše igrače za dečke so nedvomno avtomobilčki. V tem setu igrač bodo vaši mali dirkači našli več avtomobilčkov. Set igrač proizvajalcev Smoby in BIG vsebuje avtomobilsko stezo Mega Jump z avtomobilčki in bager Digger. Igra z avtomobilčki bo dečke razveselila, zahvaljujoč njim pa se bo razvijala tudi njihova fina motorika. Cenovno ugodni set igrač vam ne sme pobegniti.

Avtosteza Mega Jump Vroom Planet Smoby s skakalnico in 2 avtomobilčkoma od 18 mes

Skakalna steza za avtomobile Mega Jump Vroom Planet Smoby je odlična avtomobilska steza v pestrih in živih barvah za dečke od 18. meseca starosti. V paketu sta tudi dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementih na avtomobilski stezi. Avtosteza preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov.

En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Drug avtomobilček se bo izstrelil iz zgornjega dela, hitro prešel čez velik ovinek in naletel na oviro na spodnjem delu ali pa se spustil po strmem klancu in šel skozi zanko. Višina steze za avtomobilčke je 67 cm, najmlajši dečki lahko ob njej stojijo in udobno pripravljajo svoja prevozna sredstva za hitre in nevarne dirke.

Bager Digger Power Worker BIG 67 cm - gumirana kolesa od 2 leta

Bager Digger Power Worker je moderni otroški delovni stroj, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 2. leta starosti Bager je čudovite oranžne, rumene in sive barvne kombinacije, tako da bo igra gradbenikov pravo realistično doživetje. Kakovostna gumirana kolesa omogočajo bagru odlično stabilnost pri igri, v notranjih prostorih pa ne poškodujejo tal. Premična nakladalna roka omogoča otrokom preprosto uporabo in delo z gradbenim materialom pri ustvarjanju lastnih zgradb.

Trpežni in kakovostni plastični elementi zagotavljajo, da bo bager otrokom zdržal leta in leta. Bager ne vsebuje majhnih delčkov, primeren je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Z igro si otroci razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost in logično mišljenje. Otroci se bodo z igro z delovnim strojem – bagrom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Mere znašajo 67*20*25 cm, kjer je njegova dolžina 67 cm. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. 

Francoski proizvajalec Smoby ki izdeluje kakovostne in originalne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške ročice. Plastika je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače Smoby izpolnjujejo vse varnostne kriterije.BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.