Komplet zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby z dvema stolčkoma

Opis izdelka

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa in 2 stolčka , francoskega proizvajalca Smoby bosta razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo zdravnike. Igrače se z otroškimi stolčki lepo podajo, v sobici bodo skupaj ustvarili veselo vzdušje. Otroci se bodo zabavali z igro zdravnikov v ambulanti, se učili o anatomiji telesa in trenirali svoje zdravniške spretnosti pri negi pacientov. Zahvaljujoč kakovostnim stolčkom z UV filtrom lahko ustvarijo malo čakalnico za paciente, s čimer bodo igra še bolj pristna. Z igro zdravnikov se približujejo svetu odraslih, se učijo novih reči in pridobivajo zdravo samozavest.

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby dvostranska z rentgenom in testom vida ter 65 dodatki

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja brezčasno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Otroška ambulanta bo otrokom približala tipični dan v ambulanti, kjer se bodo otroci s svojimi prijatelji, bratci in sestricami pa tudi starši igrali zdravnike in paciente. Na voljo bodo imeli veliko zložljivo steno, ki ponuja ogromno dodatkov in aktivnosti. V radiološkem delu bodo analizirali rentgenske posnetke ali pa jih namestili na silhuete otrok in tako preučevali sliko prozornega človeškega okostja.

Prav tako se bodo naučili prepoznavati posamezne dele telesa in nanje z ježkom pripenjali zdravniške pripomočke, pri razdelku z zdravo prehrano pa bodo izvedeli, kaj so njihovi pacienti čez dan jedli. Igrali se bodo okuliste in s pomočjo sličic barvnih živalic in posebnih očal preverili pacientov vid. Izmerili bodo pacientovo višino s premičnim metrom (največja višina 1,20 m) in ugotovili, koliko tehta ter se učili določati otrokov spol s pomočjo razvojne tabele. Na voljo bodo imeli tudi kolo z načrtom pregledov in priročne zabojčke za shranjevanje zdravniških pripomočkov.

Bogati set 65 dodatkov vsebuje rentgenske posnetke, tehtnico, bel zdravniški kovček, termometer, kladivce za reflekse, otoskop, stetoskop, injekcijo, zdravniška očala in očala za preverjanje dioptrije, identifikacijske kartice zdravnikov, zdravniško kartoteko s flomastrom, stekleničke, kartice s simboli posameznih pregledov in kartice s sličicami zdravih jedi. Zahvaljujoč tem dodatkom bodo otroci uživali v bolj pristni igri zdravnikov. V sestavljenem stanju je višine 111 cm in dolžine 135 cm, v zloženem pa 41 cm dolžine in 111 cm višine.

Dva stolčka za otroke KidChair Coral Red Smoby koralni z UV filtrom 50 kg nosilnosti višina sedeža 27 cm od 18 mes

Stolček za otroke KidChair, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 18. meseca starosti. Njegove čudovite barve so zaščitene z anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj videz tudi po daljši uporabi. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Stolček se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg, pripomogel pa bo k pravilnim navadam sedenja ob kateri koli dejavnosti. Stolček lahko otroci uporabljajo pri igri, risanju, malicanju, otroških čajankah, piknikih in praznovanjih. Namenjen je notranji in zunanji uporabi ter se ponaša z visoko trpežnostjo, trdnostjo in stabilnostjo tudi v slabih vremenskih pogojih. V tem setu prejmete 2 stolčka KidChair.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.