Komplet zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby s pacienti v čakalnici

Opis izdelka

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa s in pacienti v čakalnici francoskega proizvajalca Smoby bodo presenetili in razveselili vse otroke že od 3. leta starosti dalje. Igrače v setu se ena drugi barvno in dizajnersko lepo podajo, v sobici bodo ustvarile veselo vzdušje. Preizkusili bodo delo zdravnika v ambulanti, se učili o anatomiji telesa in trenirali svoje zdravniške spretnosti pri negi pacientov. Zahvaljujoč prvorazredni klopi z modeli otrok lahko ustvarijo lastno čakalnico za ambulanto ali pa se z njimi zabavajo pri igri učencev in učiteljev. Originalne igrače bodo otrokom pomagale razvijati logično mišljenje in predstavnost, z njihovo pomočjo bodo pridobivali samozavest in lažje navezovali prijateljstva.

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby dvostranska z rentgenom in testom vida ter 65 dodatki

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja brezčasno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Otroška ambulanta bo otrokom približala tipični dan v ambulanti, kjer se bodo otroci s prijatelji, bratci in sestricami pa tudi starši igrali zdravnike in paciente. Na voljo bodo imeli veliko zložljivo steno, ki ponuja ogromno dodatkov in aktivnosti. V radiološkem delu bodo analizirali rentgenske posnetke ali pa jih namestili na silhuete otrok in tako preučevali sliko prozornega človeškega okostja.

Prav tako se bodo naučili prepoznavati posamezne dele telesa in nanje z ježkom pripenjali zdravniške pripomočke, pri razdelku z zdravo prehrano pa bodo izvedeli, kaj so njihovi pacienti čez dan jedli. Igrali se bodo okuliste in s pomočjo sličic barvnih živalic in posebnih očal preverili pacientov vid. Izmerili bodo pacientovo višino s premičnim metrom (največja višina 1,20 m) in ugotovili, koliko tehta ter se učili določati otrokov spol s pomočjo razvojne tabele. Na voljo bodo imeli tudi kolo z načrtom pregledov in priročne zabojčke za shranjevanje zdravniških pripomočkov.

Bogati set 65 dodatkov vsebuje rentgenske posnetke, tehtnico, bel zdravniški kovček, termometer, kladivce za reflekse, otoskop, stetoskop, injekcijo, zdravniška očala in očala za preverjanje dioptrije, identifikacijske kartice zdravnikov, zdravniško kartoteko s flomastrom, stekleničke, kartice s simboli posameznih pregledov in kartice s sličicami zdravih jedi. Zahvaljujoč tem dodatkom bodo otroci uživali v bolj pristni igri zdravnikov. V sestavljenem stanju je višine 111 cm in dolžine 135 cm, v zloženem pa 41 cm dolžine in 111 cm višine.

Šolska klop z učenci Classroom Smoby dve mizi in dva otroka z gibljivimi rokami

Šolska klop z učenci Classroom francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača, s katero se bodo otroci igrali učitelje ali pa si z njo ustvarili lastno čakalnico za ambulanto. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo razveselili 2 malih bolnikov (šolarjev), ki sta proizvedena iz trdne in trpežne lepenke. Njihova desna roka je opremljena z vrtljivim sklepom, s katerim se lahko javijo, ko zdravnik vpraša, kdo je na vrsti za pregled ali pa poznajo pravilen odgovor na učiteljevo vprašanje. Zahvaljujoč priročni mizici in setu 35 dodatkov bodo pripravljena na vsak šolski dan. Na voljo imajo tudi različen učni material, kot so tabele in različne vesele sličice za ustvarjanje logičnih asociacij.

Po učni uri ali pregledu bodo lahko klopi postavili eno nasproti druge in uživali v šolski malici. Učenca bosta uporabila jedilni pribor, krožničke, kozarčke in replike jedi: liste solate, piščančje stegno, jajce na oko, pomarančo, jabolko, kolaček in paradižnik. Z njih bodo lahko pripravili okusno in zdravo kosilo. Po koncu odmora za malico je lahko pouka že konec, ali pa učitelj nadaljuje z učno snovjo. Ob tem si razvijajo logično mišljenje, se učijo pravilno izražati in razlagati novo snov s strani učitelja ali učenca.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.