Komplet zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby s kozmetičnim kovčkom - frizerstvo kozmetika in nohti

Opis izdelka

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa in kozmetični kovček 3v1, francoskega proizvajalca Smoby tvorita fantastični set igrač, ki bo navdušil vse otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi barvno in dizajnersko lepo podajo, v sobici bodo ustvarile veselo vzdušje. Preizkusili bodo delo zdravnika v ambulanti, se učili o anatomiji telesa in trenirali svoje zdravniške spretnosti pri negi pacientov. Deklice se bodo razveselile tudi kovčka s kozmetičnimi dodatki, zahvaljujoč katerim se lahko igrajo frizerke in kozmetičarke. Na igriv način bodo otroci razvijali svojo fino motoriko in domišljijo, pridobivali samozavest in se učili novih reči.

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby dvostranska z rentgenom in testom vida ter 65 dodatki

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja brezčasno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Otroška ambulanta bo otrokom približala tipični dan v ambulanti, kjer se bodo otroci s prijatelji, bratci in sestricami pa tudi starši igrali zdravnike in paciente. Na voljo bodo imeli veliko zložljivo steno, ki ponuja ogromno dodatkov in aktivnosti. V radiološkem delu bodo analizirali rentgenske posnetke ali pa jih namestili na silhuete otrok in tako preučevali sliko prozornega človeškega okostja.

Prav tako se bodo naučili prepoznavati posamezne dele telesa in nanje z ježkom pripenjali zdravniške pripomočke, pri razdelku z zdravo prehrano pa bodo izvedeli, kaj so njihovi pacienti čez dan jedli. Igrali se bodo okuliste in s pomočjo sličic barvnih živalic in posebnih očal preverili pacientov vid. Izmerili bodo pacientovo višino s premičnim metrom (največja višina 1,20 m) in ugotovili, koliko tehta ter se učili določati otrokov spol s pomočjo razvojne tabele. Na voljo bodo imeli tudi kolo z načrtom pregledov in priročne zabojčke za shranjevanje zdravniških pripomočkov.

Bogati set 65 dodatkov vsebuje rentgenske posnetke, tehtnico, bel zdravniški kovček, termometer, kladivce za reflekse, otoskop, stetoskop, injekcijo, zdravniška očala in očala za preverjanje dioptrije, identifikacijske kartice zdravnikov, zdravniško kartoteko s flomastrom, stekleničke, kartice s simboli posameznih pregledov in kartice s sličicami zdravih jedi. Zahvaljujoč tem dodatkom bodo otroci uživali v bolj pristni igri zdravnikov. V sestavljenem stanju je višine 111 cm in dolžine 135 cm, v zloženem pa 41 cm dolžine in 111 cm višine.

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3in1 Smoby frizerstvo in kozmetika z manikiro s 13 dodatki

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo frizerke, vizažistke in manikerke. Kozmetični kovček v nežni modro rožnati barvi z napisom My Beauty Vanity v sebi skriva set 13 kozmetičnih dodatkov. Odprt kovček ponuja igralno površino z 2 premičnima stranskima predalčkoma, na katere si lahko pripravi potrebne kozmetične dodatke. Kozmetičen kovček z vzorcem rožic bo deklice zabaval leta in leta, razpolaga pa tudi z veliko prostora za shranjevanje, hkrati pa je opremljen tudi s priročnim ročajem.

Pri igri frizerjev, manikerjev in vizažistov se bodo otroci zanesli na ogledalo, v kateri bodo lahko preverili svoj videz po vsakem lepotičenju. Proizveden je iz kakovostnega materiala, varnega za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 šminki, paleto senčil, maskaro, čopič, glavnik, okrasni trak, prstan in kozmetične stekleničke. Kovček vsebuje skriven odpirajoč predal in zahvaljujoč dvema praktičnima zaklepoma bodo zmeraj prepričani, da dodatki iz kovčka med prenašanjem ne bodo padli ven.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.