Komplet zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby in zdravniški kovček

Opis izdelka

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa in zdravniški kovček, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse male bodoče zdravnike in zdravnice od 3. leta starosti. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj. Preizkusili bodo delo zdravnika v ambulanti, se učili o anatomiji telesa in trenirali svoje zdravniške spretnosti pri negi pacientov. Na igriv način bodo širili svoja znanja, si izboljševali komunikacijske spretnosti, pridobivali samozavest in se trudili pomagati drugim. Priročen zdravniški kovček lahko vzamejo s seboj na obisk pacienta.

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby dvostranska z rentgenom in testom vida ter 65 dodatki

Zdravniška ambulanta z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja brezčasno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Otroška ambulanta bo otrokom približala tipični dan v ambulanti, kjer se bodo otroci s prijatelji, bratci in sestricami pa tudi starši igrali zdravnike in paciente. Na voljo bodo imeli veliko zložljivo steno, ki ponuja ogromno dodatkov in aktivnosti. V radiološkem delu bodo analizirali rentgenske posnetke ali pa jih namestili na silhuete otrok in tako preučevali sliko prozornega človeškega okostja.

Prav tako se bodo naučili prepoznavati posamezne dele telesa in nanje z ježkom pripenjali zdravniške pripomočke, pri razdelku z zdravo prehrano pa bodo izvedeli, kaj so njihovi pacienti čez dan jedli. Igrali se bodo okuliste in s pomočjo sličic barvnih živalic in posebnih očal preverili pacientov vid. Izmerili bodo pacientovo višino s premičnim metrom (največja višina 1,20 m) in ugotovili, koliko tehta ter se učili določati otrokov spol s pomočjo razvojne tabele. Na voljo bodo imeli tudi kolo z načrtom pregledov in priročne zabojčke za shranjevanje zdravniških pripomočkov.

Bogati set 65 dodatkov vsebuje rentgenske posnetke, tehtnico, bel zdravniški kovček, termometer, kladivce za reflekse, otoskop, stetoskop, injekcijo, zdravniška očala in očala za preverjanje dioptrije, identifikacijske kartice zdravnikov, zdravniško kartoteko s flomastrom, stekleničke, kartice s simboli posameznih pregledov in kartice s sličicami zdravih jedi. Zahvaljujoč tem dodatkom bodo otroci uživali v bolj pristni igri zdravnikov. V sestavljenem stanju je višine 111 cm in dolžine 135 cm, v zloženem pa 41 cm dolžine in 111 cm višine.

Zdravniški kovček Smoby in 13 dodatkov

Zdravniški kovček predstavlja čudovit set za male zdravnike in zdravnice od 3. leta, ki prihaja v praktičnem rdečem kovčku. V setu boste našli 13 dodatkov, ki jih nujno potrebuje vsak pravi zdravnik. Mednje spada na primer stetoskop, injekcija, očala, termometer, stekleničke in škatlice za zdravila in obliže, kladivce in sličica za pregled vida. Otroški kovček je lahek in izdelan iz plastike, ki je žametna na dotik. Zlahka se prenaša in pospravi, saj ima na vrhu ročaj nošenje. 

Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, ampak v veliki meri prispeva tudi k otrokovem razvoju. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo na delu, se otroci približujejo svetu odraslih. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.