Komplet trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby in tabla za risanje z magnetki Evolutiv

Opis izdelka

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava in tabla za risanje z magnetki Evolutiv bosta razveselila vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vloge. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo preizkusili igre trgovcev, učiteljev in učencev. Zahvaljujoč originalnim dodatkom bodo igre vlog bodo še bolj pristne, z igračami si bodo razvijali fino motoriko in ustvarjalnost ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali jezikovne in komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby s dozirnikom za žitarice in elektronskim skenerjem s 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh Market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Del trgovine je tudi mehanski dozirnik kosmičev s škatlo, iz katere prodajalci kupcem nasipajo točno odmerjeno količino kosmičev v dozo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener in plačilna kartica. Vsak nakup lahko kupec odnese v priročni košarici. Cel asortiment lahko mali prodajalec postavi na poličke, na katerih so navedene cene izdelkov. Mere trgovine znašajo 70*60*90 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Tabla za risanje in magnetki Evolutiv Board Smoby po višini nastavljiva dvostranska s prostorom za shranjevanje a 80 dodatkov

Tabla za risanje Evolutiv Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla, ki raste skupaj z otroci od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Magnetno tablo lahko po višini nastavite glede na otrokove potrebe. Pod tablo je prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, flomastrov, kred in magnetkov.

Na otroke čaka set 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je čudovite zelene barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,11 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.