Kolo Xtend Mg+Bike Black Blue smarTrike razširjeni okvir iz magnezija in 2 zavorna diska od 3-7 leta

Opis izdelka

Priskrbite svojim otrokom odlično presenečenje v podobi trendovskega kolesa Xtend Mg+ Bike, vrhunskega proizvajalca smarTrike. Ponaša se s prvorazrednim razširljivim okvirjem iz magnezija, ki se prilagodi otrokovi velikosti in sposobnostim, da bi bila izkušnja in doživetje v vožnji še boljša. Trden okvir z znižano težo omogoča otrokom lažje držanje ravnotežja in znižuje njegov napor. Mali šoferji bodo hvaležni tudi ergonomskemu sedežu, na katerem bodo lahko sedeli ure in ure, pri zaviranju pa se lahko zanesejo na zavorne diske najvišje kakovosti. XTend Mg+ v modro-črni barvi raste skupaj z otrokom od 3. do 36. meseca starosti.

XTend Mg+ raste skupaj z vašim otrokom v 3 korakih:

  • Korak 1: Poganjalno kolo
    Pri starosti 3. do 4. leta ga bodo uporabljali kot poganjalec – brez pedal in okvirjem nastavljenim na najnižjo raven. Učili se bodo pravilno držati ravnotežje in stabilnost ter se pripravljali na prehod na kolo. Če bo otrok utrujen, bo lahko uporabil tudi opore pod sedežem, na katere bo položil svoje nogice.
  • Korak 2: Kolo
    Pri starosti od 4. do 5. leta lahko na kolo namestite pedale, otrok pa se bo učil, kako samostojno nanje poganjati.
  • Korak 3: Prilagoditev starosti in otrokovi višini
    Pri starosti od 6. do 7. leta otroci hitro rastejo, zato imate tukaj možnost, da kolo priredite točno na mero. Nastavite višino sedeža in podaljšajte okvir, da bi se kar najbolj prilagodil otrokovim potrebam.

Brezčasno kolo Xtend Mg+ bo v vaši družini zdržalo še leta in leta in uporabljala ga bo tudi naslednja generacija otrok. Zahvaljujoč njegovi edinstveni funkciji lahko višino sedeža nastavite od 38 do 56 cm, višino krmila od 65 do 70 cm, skupno dolžino kolesa pa od 103 do 105 cm. Proizvajalec smarTrike prinaša otrokom rezultat dolgoletnega razvoja, ki jih bo presenetil s svojo večnamenskostjo, visoko kakovostjo in elegantnim videzom. Protizdrsne pedale in kakovostna kolesa bodo zagotovila gladko in ne težavno vožnjo tudi po manjših nepravilnostih na cestišču. Na sprednjem kolesu je blatnik, ki preprečuje, da bi se otroška oblačila umazala, predvsem ob slabšem vremenu.

Otroci se bodo s kolesom zabavali leta in leta, urili svoje mišice na nogah in rokah ter se naučili držati ravnotežje in stabilnost. V prvih letih uporabe se bodo z nogami le odrivali, kasneje, ko jim boste namestili pedale pa bodo že imeli pravilne navade in hitreje začeli samostojno kolesariti. Xtend lahko otroci posodijo tudi sorojencem, katerim boste kolo spet lahko nastavili po njihovih potrebah. Teža kolesa 7,5 kg. Za večjo varnost priporočamo uporabo tudi varnostnih dodatkov, med katere spadajo tudi otroški ščitniki in čelada. Niso del seta, lahko pa jih pri nas samostojno dokupite.

Lastnosti

  • poganjalec in kolo 2v1
  • trdno kovinsko ogrodje iz magnezija
  • opore za nogice za počitek
  • razširljiv okvir
  • zavorni diski
  • snemljive protizdrsne pedale
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • blatnik na sprednjem kolesu
  • od 3. do 7. leta
  • najmodernejši dizajn
  • izpolnjuje tudi najvišje varnostne zahteve

SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov in poganjalcev. Na trgu obstaja že desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov in poganjalcev. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost in varnost tudi za vaše nadobudneže. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Višina sedeža37 - 56 cm
Skupna dolžina105 - 108 cm
Višina ročaja65 - 70 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,5 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.