Kocke Vesoljska postaja Abrick Écoiffier s 3 figuricami in 2 vozili od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Vesoljska postaja iz kolekcije Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier bo navdušila vse otroke že od 18. meseca starosti dalje. Kocke v motivu vesoljske postaje otrokom ponujajo tudi bogati set dodatkov in figuric. Igrali se bodo z modelom vesoljske ladje, raziskovalnim avtomobilčkom in 3 figuricami astronavtov. Veselijo se lahko tudi rampe za start rakete, znanstvenih pripomočkov, zastave, satelitskega krožnika in kamnim, ki jih morajo raziskati. Kocke Abrick v originalnih barvah bodo otrokom priskrbele pristna doživetja pri igri raziskovalcev vesolja.

Delčki tega brezčasnega seta so proizvedeni iz prvorazredne plastike z zaobljenimi robovi, barve se ne krušijo, zato je igrača varna tudi za najmlajše otroke. Kocke vesoljska postaja so kompatibilne z vsemi Abrick kockami francoskega proizvajalca Écoiffier, tako da lahko otroci posamezne sete kock združujejo po lastni želji. Kocke so večjih dimenzij in so primerne za mlajše otroke, preprosto se sestavljajo in razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in koncentracije. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja varno zabavo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Dimenzije paketa59*40*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,98 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.