Kocke gradbeniki z žerjavom Abrick Écoiffier s 4 avtomobilčki z žerjavistom od 18 mes

Opis izdelka

Iščete otroške komplete kock, ki bodo razveselile vsakega otroka? Kocke Gradbeniki Abrick Écoiffier so originalne kocke, primerne za vse dečke od 18. meseca starosti, sestavljajo pa jih barviti gradbeni avtomobilčki različnih vrst. Otroške kocke vsebujejo avtomobilček s kesonom, bager, nakladalnik, dostavno vozilo s ploščadjo, tovornjak in velik žerjav za prenašanje tovora. Del kock je tudi figurica žerjavista in manjša hiška za delavce. Kocke za otroke, v čudoviti pestrobarvni zasnovi z modernim dizajnom se bodo lepo podale v vsako otroško sobo. 

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so za otroke neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke za otroke varna igra tudi za te najmanjše otroke. Mere tega odličnega seta kock znašajo 60*40*49 cm. Abrick kocke Gradbeniki so kompatibilne z vsemi Abrick kockami francoskega proizvajalca Écoiffier, tako da lahko malčki posamezne sete kock združujejo po lastni želji in ustvarijo lastno mestece. Delčki kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahkoto tudi razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in dojemanja. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših malčkov.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost60*40*49 cm
EmbalažaDa
Teža1,37 kg
Barvažltá
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …