Kocke Peppa Pig Zdravniški kovček PlayBIG Bloxx BIG v bolnišnici z 2 figuricama 32 delov od 1,5-5 leta

Opis izdelka

Set kock zdravniški kovček predstavljajo originalno igračo, primerno za vse otroke od 18. meseca starosti. Posamezni delčki kock se ponašajo z živimi barvami in precizno dodelanimi detajli, tako da pri otrocih spodbujajo domišljijo in predstavnost. Mali zdravniki se lahko veselijo legendarne figurice Pujse Pepe, s katero se bodo zabavali ure in ure. Ta odlična igrača bo zahvaljujoč svojim 32 delčkom prevzela vsega otroka, saj se v setu nahajajo tudi pripomočki za malega zdravnika. Celotne kocke prihajajo v priročnem modrem kovčku, tako da jih lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli. Prednost kock iz serije PlayBIG Bloxx je v tem, da so kompatibilne s kockami Lego, tako da jih lahko otroci kombinirajo in ustvarjajo še lepše in večje zgradbe. Posamezne kocke se ena drugi brez težav prilegajo.

Otroške kocke BIG niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen doprinos k razvoju otroka. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst, gradove in bunkerje, pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in ustvarjalnost. Ko razmišlja, kako bi skupaj sestavil posamezne kocke, razvija tudi logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih stvareh. Kupite te odlične, raznobarvne in pravljične kocke tudi svojim najmlajšim, da bi ustvarjali, si izmišljali zgodbe ter se zabavali, hkrati pa razvijali svojo ustvarjalnost v popolnosti.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilen položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost10*29*24 cm
Teža0,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna