Kocke elektronske Peppa Pig Train Fun PlayBig Bloxx BIG železnica z zvokom in 2 figuricama 55 delov od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Train Fun PlayBIG Bloxx, nemškega proizvajalca BIG bodo razveselile vse otroke od 18. meseca starosti, ki si želijo lastne železniške proge. Originalne otroške kocke so zasnovane v motivu priljubljene prašičke Pujse Pepe, zato bodo dečke in deklice v trenutku navdušile. Moderni 55-delni set kock bo razveselil vse male gradbenike, ki bodo lahko sestavili lastno železnico z modrim in rumenim vagonom, železniško postajo, prehodom z zapornicami in signalizacijo. Del sta tudi dve figurici prašičkov – strojevodja in potnik, ki ju otroci poznajo iz priljubljene animirane serije Peppa Pig. Lokomotiva daje zvoke in deluje na 3 baterije tipa AA/LR6 (niso priložene kompletu).

Otroci bodo kocke sestavljali po lastnih predstavah in si hkrati izmišljali dogodivščine za vesele prašičke. Najboljša prednost kock PlayBIG Bloxx je v tem, da so kompatibilne s kockami LEGO. Vaši najmlajši lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in boljše hiške, stolpe in druge stavbe. Otroške kocke niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen vpliv na otrokov razvoj. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično razmišljanje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh.

BIG je vrhunski nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost10*45*33 cm
ElektronskoDa
ZvokDa
Teža1,1 kg
OpombaBatteries not included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.