Kocke Peppa Pig Starter Set PlayBig Bloxx BIG s figurico - set 3 vrst od 18 mes

Opis izdelka

Čudoviti set 3 vrst kock Peppa Pig Starter Set nemškega proizvajalca BIG bo razveselil vse otroke od 18. meseca starosti. Animirani motiv iz televizijske serije Peppa Pig, ki najmlajše otroke po televiziji zabava že nekaj let, bo zagotovil, da bodo te pravljične kocke oboževali vsi dečki in deklice. S posameznimi kockami bodo postavili različne zgradbe na različnih lokacijah, v katerih se bodo otroci s figuricami igrali dirkače in vrtnarje ali pa odpluli s čolnom. Kocke so proizvedene iz kakovostnih materialov, posamezne kocke pa se ena drugi brez težav prilegajo, otroci lahko svoje zgradbe in stvaritve tudi menjujejo.

Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe. Kocke imajo velik vpliv na pravilen razvoj otroka. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira zabavne zgradbe in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično razmišljanje. Z zlaganjem kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter si izmišljajo nova doživetja svojih najljubših figuric.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost15,5*10*8 cm
Teža60 g
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.