Kocke Peppa Pig Funny Eggs PlayBig Bloxx BIG v jajčku - s sovo od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Funny Eggs, nemškega proizvajalca BIG predstavljajo odlično darilo za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti dalje. V priročnem plastičnem jajčku sta figurici ovčke Suzy in sovice, ki ju otroci poznajo iz s priljubljene animirane televizijske serije Peppa Pig. Figurici sta proizvedeni iz kakovostnih plastičnih elementov, ki otrokom omogočajo lahko prijemanje. Čudovite barve na figuricah bodo otroke navdušile že na prvi pogled, z njimi se bodo zabavali ure in ure. Figurici sta prilagojeni malim otroškim rokicam in nimata ostrih robov.

Prednost kock PlayBIG Bloxx je v tem, da so kompatibilne z LEGO kockami. Vaši najmlajši lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in povečajo družinico v svojem setu kock. Otroške kocke niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen vpliv na otrokov razvoj. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično razmišljanje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost10*7*7 cm
Teža45 g
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.