Otroške kocke Peppa Pig družinica v hišici PlayBIG Bloxx BIG s 4 figuricami 107 delov

Opis izdelka

Kocke BIG PlayBIG Bloxx Peppa Pig v hišici predstavljajo čudovito igračo za otroke od 18. meseca starosti. Pravljični motiv prašičke po imenu Pepa, ki najmlajše otroke zabava po televiziji že nekaj let, bo zagotovil, da bo te pravljične kocke oboževal vsak mali deček ali deklica. Iz kock lahko postavijo čudovito živo rumeno hiško, v kateri prebivajo 4 junaki. Otroci so lahko tako izmišljajo izvirne in edinstvene dogodivščine prašičkov. Set kock sestavlja skupaj 107 delčkov in 4 figurice, posamezne kocke se ena drugi brez težav podajo, možnosti za sestavljanje in izmišljanje pa je ogromno. Najbolje pri teh kockah BIG pa je, da so kompatibilne s kockami Lego, torej jih lahko vaši malčki kombinirajo in sestavijo še večje in boljše hiše, še lepše in bolj zanimive gradove, posestva in česarkoli se le lahko domislijo.

Otroške kocke Lego in BIG niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen doprinos k otrokovem razvoju. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst, gradove in bunkerje, pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in ustvarjalnost. Ko razmišlja, kako bi skupaj sestavil posamezne kocke, razvija tudi logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih stvareh. Kupite te odlične, raznobarvne in pravljične kocke tudi svojim najmlajšim, da bi ustvarjali, si izmišljali zgodbe ter se zabavali, hkrati pa razvijali svojo ustvarjalnost v popolnosti.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilen položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Na otroško igračo je zajamčena 3-letna garancija, saj plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača obdržala žive barve še dolga leta kot prvi dan. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih malčkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost26*33*37 cm
Dimenzije paketa57*41*35
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,3 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.