Kocke Peppa Pig Family Car PlayBig Bloxx BIG z 2 figuricama v avtomobilčku na črpalki 28 delov od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Family Car, nemškega proizvajalca BIG predstavljajo odlično darilo za dečke in deklice od 18. meseca starosti dalje. Originalni 28-delni set kock vsebuje kakovostne delčke za izgradnjo avtomobilčka in bencinske črpalke. Rumena bencinska črpalka in čudoviti rdeči avtomobilček bosta otroke navdušila že na prvi pogled. Del seta sta tudi 2 figurici prašičkov, ki skupaj potujeta v avtomobilčku in se na poti ustavita na bencinski črpalki, da dolijete gorivo. Otroške kocke bodo otroke zabavale leta in leta in jim priskrbele ogromno veselih trenutkov.

Posamezne kocke so proizvedene v čudovitih barvah, krasijo pa jih vesele sličice. Pravljični motiv prašičke Peppa Pig še poudarja otroška doživetja pri igri s kockami, ki spodbujajo njihovo domišljijo in predstavnost. Delčki brez ostrih robov so proizvedeni iz prvorazrednega materiala in so po velikosti prilagojene majhnim otroškim rokicam, pomagajo jim pri razvoju fine motorike, logičnega razmišljanja in prostorskega vida. Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost26*13*14 cm
Dimenzije paketa27*30*49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,33 kg
Puzzle število delov28 dielikov
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.