Kocke Peppa Pig Camping set PlayBIG Bloxx BIG 25 delov v naravi z 2 figuricama od 1,5-5 leta

Opis izdelka

Kocke PlayBIG Bloxx Peppa Pig so odlična igrača za vse otroke od 18. meseca starosti. Pravljični motiv prašičke Peppe zabava najmlajše otroke že nekaj let. Zagotavlja, da bo te pravljične kocke oboževal vsak mali deček ali deklica. S kockami bodo otroci postavili mesto za kampiranje, na katerem lahko priredijo piknik, okušajo atmosfero taborjenja, postavljajo šotore ali pa se peljejo s kanujem. Kocke so polepljene z različnimi sličicami, omogočajo veliko možnosti za sestavljanje in ustvarjanje za vse otroke. Najbolje pri teh kockah BIG pa je, da so kompatibilne s kockami Lego. Vaši otroci jih lahko združujejo po svoje in gradijo stavbe po svoji domišljiji. Set kock ima 25 delčkov, vključuje pa tudi 2 figurici.

Otroške kocke Lego in BIG niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen doprinos k razvoju otroka. Ko otroci razmišljajo, kako bi skupaj sestavili posamezne kocke, razvijajo tudi logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih stvareh. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst, gradove in bunkerje, pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in ustvarjalnost. Kupite te odlične, raznobarvne in pravljične kocke tudi svojim najmlajšim, da bi ustvarjali, si izmišljali zgodbe ter se zabavali, hkrati pa razvijali svojo ustvarjalnost v popolnosti.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki proizvaja kakovostne plastične igrače in ima svetovno močan položaj pri izdelavi igrač. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.