Kocke Peppa Pig Campervan PlayBig Bloxx Big avtodom z opremo in 2 figuricama 52 delov od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Campervan nemškega proizvajalca BIG bodo zabavale dečke in deklice od 18. meseca starosti dalje. Originalni 52-delni set vsebuje kakovostne delčke za sestavo originalnega rumenega avtodoma z opremo, ob tem pa se lahko otroci veselijo tudi 2 figuric prašičkov, s katerimi se bodo izjemno zabavali. V avtodomu bodo našli posteljo, štedilnik, lonec in čajnik, izven avtodoma pa se bodo zabavali ob posedanju na 2 stolčkih in mizici, na katere lahko figurice posedejo in si privoščijo tudi peko na žaru. Stilske kocke avtodoma v motivu animirane televizijske serije Peppa Pig predstavljajo najboljše darilo za vse otroke, ki začenjajo spoznavati svet kock. 

Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe. Kocke imajo velik vpliv na pravilen razvoj otroka. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično mišljenje. Z zlaganjem kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost9*35*23 cm
Skupna višina23 cm
Teža550 g
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.