Kocke Peppa Pig Camper PlayBIG Bloxx kampiranje z avtodomom s 4 figuricami 54 delčkov od 18 mes

Opis izdelka

Kocke PlayBIG Bloxx Fire Engine predstavljajo izjemno darilo za vse spretne dečke in deklice od 18. meseca starosti. Brezčasne otroške kocke so zasnovane v motivu priljubljene prašičke Peppa Pig, ki bodo malčke v trenutku navdušile. Otroci se lahko veselijo sestavljanja originalnega gasilskega vozila z različnimi dodatki, na voljo pa bodo imeli tudi 2 veseli figurici prašičkov. Barviti set vsebuje 40 kakovostnih delčkov, ki bodo otroke zabavali ure in ure. S sestavljanjem kock si hkrati izmišljajo nove dogodivščine ob gašenju požarov. Najboljša prednost kock PlayBIG Bloxx je v tem, da so kompatibilne s kockami LEGO. Vaši najmlajši lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in boljše hiške, stolpe in druge stavbe.

Otroške kocke niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen vpliv na otrokov razvoj. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in ustvarjalnost. Ko razmišlja, kako bi skupaj sestavil posamezne kocke, razvija tudi logično mišljenje. Z igro s kockami se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh. Skupna višina kock je 16 cm.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bo obdržala svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost20*22*17 cm
Skupna višina17 cm
EmbalažaDa
Teža0,59 kg
Barvažltá
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …