Kocke Peppa Pig Family House PlayBig Bloxx BIG s 4 figuricami in 3 nadstropji 86 delov od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Family House, nemškega proizvajalca BIG predstavljajo izjemno darilo za vse otroke od 18. meseca starosti dalje. Moderni 86-delni set kock vsebuje 4 figurice prašičkov in kakovostne delčke za gradnjo 3-nadstropne hiške z mansardo. Na pritličju hiške je za figurice pripravljena kuhinja z jedilno mizo, na prvem nadstropju je spalnica, na mansardi pa kopalnica ter sobica z računalnikom. Stilska hiška bo otrokom priskrbela ogromno zabavnih trenutkov pri igri z družino priljubljenih prašičkov.

Posamezne kocke so proizvedene v čudovitih barvah in okrašene s z različnimi sličicami, ki se jih bodo otroci naučili prepoznavati in si tako urili tudi kognitivne sposobnosti. Pravljični motiv prašičke Peppa Pig še poudarja otroška doživetja pri igri s kockami, ki spodbujajo njihovo domišljijo in predstavnost. Delčki brez ostrih robov so proizvedeni iz prvorazrednega materiala in so po velikosti prilagojene majhnim otroškim rokicam, pomagajo jim pri razvoju fine motorike, logičnega razmišljanja in prostorskega vida. Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost26*17*37 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
Puzzle število delov86 dielikov
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.