Kocke Peppa Pig Grandparents House PlayBIG BLOXX hiša starih staršev s 3 figuricami od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Grandparents House PlayBIG Bloxx, predstavljajo popolno darilo za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti. Veselijo se lahko 86-delnega seta kock, ki vsebuje 3 figurice prašičkov in kakovostne delčke za gradnjo 2-nadstropne hiške z mansardo. Kocke omogočajo otrokom, da se igrajo s hiško z obeh strani – z notranje in zunanje. V notranjosti hiške se nahaja kuhinjica z aparati, jedilno mizo in stolčki, na drugem nadstropju je spalnica, z mansarde pa lahko prašički opazujejo nočno nebo s teleskopom. Na sprednji strani hiške z okni bodo otroci odkrili predhišni vrt z belo ograjo, drevesi in rastlinami, za katere se bodo učili skrbeti. Kocke s hiško starih staršev v motivu animirane junakinje prašičke Pujse Pepe bodo otroke zabavale leta in leta.

Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe. Kocke imajo velik vpliv na pravilen razvoj otroka. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično mišljenje. Z zlaganjem kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost26*33*37 cm
Skupna višina37 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,0 kg
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.