Kocke Peppa Pig Basic Sets II. PlayBIG Bloxx s figurico - set 4 vrst od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Basic Sets II. Sets PlayBIG Bloxx vsebujejo kar 4 sete kock v motivu prašičke Peppa Pig, ki bo razveselil vse otroke že od 18. meseca. Dečki in deklice se lahko veselijo velikega števila dodatkov, zahvaljujoč katerim bodo sestavili kocke s sobico, kopalnico, vrtičkom in kuhinjo. Barviti delčki omogočajo otrokom posamezne sete tudi kombinirati, s čimer si bodo za figurico prašičke izmišljali različne vesele zgodbe. Set kock je najboljša izbira za vse otroke, ki bi se radi igrali s kockami.

Velika prednost kock PlayBIG Bloxx je to, da so kompatibilne s kockami LEGO. Vaši najmlajši lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in boljše hiške, stolpe in druge zgradbe. Otroške kocke niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen vpliv na otrokov razvoj. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično mišljenje. Z zlaganjem kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost21*18*12 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,11 kg
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna