Kocke Peppa Pig Basic Sets II. PlayBIG Bloxx s figurico v sobi od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Basic Sets II. PlayBIG Bloxx, nemškega proizvajalca BIG, predstavljajo izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 18. meseca starosti, ki rade zlagajo kocke. Otroške kocke so zasnovane v motivu priljubljene prašičke Peppa Pig, ki jo poznajo otroci po celem svetu. V 15-delnem barvitem setu kock se nahaja figurica prašičke v sobici z rožnato mizo, stolčki, sliko, omaro, igračo klovna in skrinjo, v kateri je nasmejana opica. Otroci bodo kocke sestavljali po lastnih predstavah in se igrali s prašičko v njeni novi sobici.

Prednost kock PlayBIG Bloxx je to, da so kompatibilne s kockami LEGO. Najmlajši otroci lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe. Otroške kocke niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen vpliv na otrokov razvoj. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično mišljenje. Z zlaganjem kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost21*18*12 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,11 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna