Kocke Peppa Pig Starter Sets PlayBIG BLOXX s figurico - set 3 vrst od 18 mes

Opis izdelka

Set kock Peppa Pig Starter Sets PlayBIG Bloxx vsebuje kar 3 vrste kock v motivu prašičke Peppa Pig, ki bo razveselil vse otroke že od 18. meseca. Dečki in deklice se lahko veselijo velikega števila dodatkov, zahvaljujoč katerim bodo sestavili kocke s konjičkom, čolnom in dirkalnim avtomobilčkom. Z veselo figurico prašička si lahko izmišljajo različne dogodivščine in se igrajo skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijatelji. Kocke so odlična izbira za vse otroke, ki se začenjajo igrati s kockami.

Prednost kock PlayBIG Bloxx je v tem, da so kompatibilne s kockami LEGO. Vaši najmlajši lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in boljše hiške, stolpe in druge stavbe. Otroške kocke niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen vpliv na otrokov razvoj. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bo obdržala svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost13*9*7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,11 kg
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.