Kocke z opicami Abrick Jungle Barrel Écoiffier z divjimi živalmi 200 kock v zaboju od 18 mes

Opis izdelka

Kocke z opicami Abrick Jungle Barrel predstavljajo čudoviti set kock, s katerimi se bodo zabavali vsi ustvarjalni otroci od 12. meseca starosti. V setu bodo našli 200 barvnih kock, s pomočjo katerih lahko sestavijo različne zgradbe. Velike kocke so preproste za uporabo, ena drugi se odlično podajo, z njimi se bodo zabavali tudi starejši otroci. Celotni set kock prihaja v priročnem zelenem zaboju, kamor lahko otroci po igri posamezne kocke pospravijo. Kocke v motivu opic in divjih živali bodo navdušile vse otroke, posamezni delčki so kompatibilni tudi z drugimi kockami serije iz Abrick, zato jih lahko vzajemno združujejo in ustvarjajo še lepše zgradbe.

S tem, ko otroci načrtujejo, dajejo ideje in sestavljajo kocke se v njih razvija logično in prostorsko dojemanje. Odkrivajo, kako se kocke med seboj združujejo in se zanimajo za svet okoli njih. Igra pripomore k razvoju otroške domišljije in ustvarjalnosti. Otroci si tako z veseljem izmišljujejo pravljične zgodbe in dogodivščine. Z igro s kockami urijo tudi svojo fino motoriko in manualne spretnosti. Ta set otroških kock tako vsestransko prispeva k fizičnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati niti v sobici vašega malčka. Mere zaboja znašajo 48*26*26 cm.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost48*26*26 cm
Dimenzije paketa80*50*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.