Kocke v zaboju na kolesih Maxi Pink Abrick Écoiffier velike rožnate kocke 40 kom od 12 mes

Opis izdelka

Otroške kocke v zaboju so čudoviti set igrač, s katerimi se bodo zabavali vsi otroci od 12. meseca starosti. V setu bodo otroci našli 40 barvnih kock, s pomočjo katerih lahko sestavijo različne zgradbe in oblike. Velike kocke so preproste za uporabo, ena drugi se odlično podajo, z njimi se bodo zabavali tudi starejši otroci. Celotni set kock prihaja v priročnem zaboju na kolesih, ki ga bodo otroci preprosto prevažali naokoli. Originalni rožnati zaboj zagotavlja, da v otroški sobi zaradi razmetanih kock ne bo nikoli nereda. Po vsaki igri lahko otroci posamezne kocke zberejo in jih pospravijo nazaj v zaboj.

S tem ko otroci načrtujejo, dajejo ideje in sestavljajo kocke se v njih razvija logično in prostorsko dojemanje. Odkrivajo, kako se kocke med seboj združujejo in se zanimajo za svet okoli njih. Igra pripomore k razvoju otroške domišljije in ustvarjalnosti. Otroci si tako z veseljem izmišljujejo pravljične zgodbe in dogodivščine. Z igro s kockami urijo tudi svojo fino motoriko in manualne spretnosti. Ta set otroških kock tako vsestransko prispeva k fizičnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati niti v sobici vašega malčka. Mere zaboja znašajo 24*24*34 cm.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost24*24*34 cm
Dimenzije paketa80*50*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.