Kocke letalo in avtobus Abrick Écoiffier s stopničkami in 8 figuricami od 18 mes

Opis izdelka

Kocke letalo in avtobus Abrick so izjemna igrača francoskega proizvajalca Écoiffier, ki bo razveselila vse otroke od 18. meseca starosti. Veselijo se lahko čudovitega modro belega letala z odpirajočo streho, letališkega avtobusa in 8 figuric, s katerimi bo igra še bolj pristna. Igrali se bodo s figurico šoferja avtobusa, ki bo potnike odpeljal na letalo z barvnim napisom Happy Jet, kjer bo letališki delavec poskrbel za prtljago. Figurica stevardese v uniformi bo usmerila potnike, ki bodo na letalo prispeli po stopničkah, pilot pa bo pilotiral letalo. V setu se nahajajo tudi drugi dodatki, med katerimi so različne ovire, prtljaga in signalizacija moči vetra.

Igra z letali in avtomobilčki je spodbuja vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igro s figuricami in prevoznimi sredstvi se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Pestre barve in realistični dizajn letala in figuric bodo navdušili vse otroke, z njimi se bodo igrali še leta in leta.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
EmbalažaDa
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …