Kocke Gusarska ladja Abric Écoiffier s 3 figuricami od 18 mes

Opis izdelka

Otroške kocke Abrick Gusarska ladja so zasnovane za vse dečke od 18. meseca starosti, ki obožujejo igre piratov. Na ladji se nahaja vse, kar v to okolje spada. Velika ladja z jadrom, sidro, razgledni jambor, skrinja z zakladom, 3 figurice gusarjev in različni drugi pripomočki. Vsi deli seta kock so proizvedeni iz kakovostne plastike brez ostrih robov in so združljivi z vsemi delčki kock Écoiffier Abrick

Kocke te serije so varne, lahke, njihova barva ne bo zbledela in je zdravju neškodljiva. Primerne so predvsem za razvoj fine motorike, opažanja in prepoznavanja barv. Kocke te vrste so ustvarjalni način, s katerim otroci razvijajo fantazijo in preganjajo dolgčas – otroci se bodo zabavali ure in ure, sami ali pa s prijatelji. Primerne so tudi za vrtce. Gusarska ladja je odlična igrača, ki spodbuja vsestranski razvoj otrok.

Delčki v setu kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahko ro razstavijo. Mere seta kock znašajo 43*19*35 cm. Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših malčkov.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost43*19*35 cm
EmbalažaDa
Teža0,86 kg
Barvahnedá
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …